, Головний редактор

№ 899 від 14 липня 2022 року "Про передачу індивідуально визначеного майна з балансу Полянської гімназії Сарненської міської ради Сарненського району Рівненської області на баланс та в оперативне управління Бутейківської гімназії Сарненської"

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

14 липня  2022 року                                                                                   № 899

 

Про передачу індивідуально визначеного майна з

балансу Полянської гімназії Сарненської міської

ради Сарненського району Рівненської області

 на баланс та в оперативне управління

Бутейківської гімназії Сарненської міської ради

Сарненського району Рівненської області

          

     З метою забезпечення належних умов для здійснення освітнього процесу та ефективної роботи Бутейківської гімназії Сарненської міської ради Сарненського району Рівненської області, керуючись статтею 137 Господарського кодексу України, статтями 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням із постійними комісіями міської ради, міська рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

  1. Передати індивідуально визначене майно, зазначене в додатку до цього рішення, з балансу Полянської гімназії Сарненської міської ради Сарненського району Рівненської області на баланс та в оперативне управління Бутейківської гімназії Сарненської міської ради Сарненського району Рівненської області.
  2. Уповноважити управління освіти Сарненської міської ради створити комісію з прийому – передачі майна та затвердити  акти прийому- передачі.
  3. Полянській гімназії Сарненської міської ради Сарненського району Рівненської області здійснити передбачені чинним законодавством заходи щодо передачі на баланс та в оперативне управління Бутейківської гімназії Сарненської міської ради Сарненського району Рівненської області індивідуально визначеного майна, зазначеного у додатку до цього рішення.
  4. Директору Бутейківської гімназії Сарненської міської ради Сарненського району Рівненської області взяти на баланс та в оперативне управління індивідуально визначене майно, зазначене у додатку до цього рішення.
  5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань освіти, культури, молоді та спорту (Оксана Куліш) та на заступника міського голови Володимира МІЩЕНЮ.

 

 

Міський голова                                                                   Руслан СЕРПЕНІНОВ

 

 

 

Додаток  до рішення

Сарненської міської ради

14.07.2022 року № 899

 

 

 

Індивідуально визначене майно, яке передається на баланс та в оперативне управління Бутейківської гімназії Сарненської міської ради Сарненського району Рівненської області

 

Назва

Код

К-сть

Ціна (грн)

Сума (грн)

1

Стіл учнівський 1-місний антисколіозний з полицею

1113

7

750,00

5250,00

2

Стілець учнівський Т-подібний регульов. по висоті з покриттям сидіння та спинки

1113

7

474,00

3318,00

 

 

 

 

Всього:

8568,00

 

 

Секретар міської ради                                                          Андрій МИЧКА

Прикріплені файли
№ 899 від 14 липня 2022 року "Про передачу індивідуально визначеного майна з балансу Полянської гімназії Сарненської міської ради Сарненського району Рівненської області на баланс та в оперативне управління Бутейківської гімназії Сарненської".doc

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про затвердження рішень про надання та припинення надання соціальних послуг"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про переведення громадянина на диференційовану форму обслуговування у відділенні соціальної допомоги вдома комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Сарненської міської ради"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про затвердження розпорядження Сарненського міського голови від 11.04.2024 № 80 та внесення змін до рішення виконавчого комітету від 05.08.2022 року № 292"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про  взяття під соціальний супровід cім`ї  Стельмах С.Л., жителів м. Сарни, Сарненського району Рівненської області, яка перебуває у складних життєвих обставинах"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про  взяття під соціальний супровід cім`ї  Сапунжийської О.Д., жителів м. Сарни, Сарненського району Рівненської області, яка перебуває у складних життєвих обставинах"

Пошук документів