, Головний редактор

Провели захід з приготування смаколиків для бійців ЗСУ

У нашій громаді відбувся захід з приготування смаколиків для бійців ЗСУ. «Спільнодія» об’єднала разом мешканців Сарн та внутрішньо-переміщені сім’ї. Івент провели в одному з місць проживання ВПО. Дітки та дорослі стали безпосередніми учасниками події. Вони приїхали з різних міст України, які нині є окупованими, – Маріуполь, Херсон, Донецьк та інші.
Захід провели у межах проєкту «Жіноче лідерство: на шляху відновлення України», що фінансується завдяки допомозі Великої Британії, її Уряду та впроваджується організацією Пакт і ГО Центр підтримки громадських ініціатив "Чайка". Однією з учасниць цього проєкту є й Сарненська громада. А координатором є Оксана Скуловець.
Спільні заходи та розваги маленьким українцям завжди довподоби. Окрім того, що дітлахам було весело та цікаво працювати гуртом, вони навчилися робити енергетичні батончики для військових. Їх ознайомили з тим, як виготовляють смаколики, а тоді розпочали процес виготовлення. Відтак, вдалось виготовити 200 батончиків для наших військових.
Під час роботи діти ділилися відчуттями, що такою своєю участю допомагають захисникам наближати ПЕРЕМОГУ.
Ми ПЕРЕМОЖЕМО!
Все буде УКРАЇНА!
Більше у відео.

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про затвердження рішень про надання та припинення надання соціальних послуг"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про переведення громадянина на диференційовану форму обслуговування у відділенні соціальної допомоги вдома комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Сарненської міської ради"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про затвердження розпорядження Сарненського міського голови від 11.04.2024 № 80 та внесення змін до рішення виконавчого комітету від 05.08.2022 року № 292"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про  взяття під соціальний супровід cім`ї  Стельмах С.Л., жителів м. Сарни, Сарненського району Рівненської області, яка перебуває у складних життєвих обставинах"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про  взяття під соціальний супровід cім`ї  Сапунжийської О.Д., жителів м. Сарни, Сарненського району Рівненської області, яка перебуває у складних життєвих обставинах"

Пошук документів