, Головний редактор

ЗУСТРІЧ У НЕЗВИЧНОМУ ФОРМАТІ провели у рамках пілотного проєкту соціального менеджменту

Вчора, 10 листопада, у приміщенні Сарненської міської ради провели зустріч у цікавому форматі. Захід відбувся за участі директорки Ольги ЯКОВЛЄВОЇ та військового капелана, фахівця з соціальної роботи і супроводу учасників бойових дій, членів сімей загиблих КЗ «Ветеранський простір» Рівненської обласної ради Миколи ЮРАХА, директорки КЗ «Центр надання соціальних послуг» Сарненської міської ради Лариси МАЛЕЦЬКОЇ та працівників виконавчого апарату міської ради.

Ольга ЯКОВЛЄВА розповіла про важливість роботи соціальних менеджерів в територіальних громадах та наголосила на тому, що Національний університет "Острозька академія", на волонтерських засадах, готовий прийняти соціальних менеджерів на навчання для здобуття знань, які потрібні для ефективного виконання суспільно-важливих функцій - допомоги ветеранам. Адже основним завданням соціальних менеджерів - є робота з ветеранами АТО/ООС, тісна комунікація. Микола ЮРАХ розповів про різні ситуації, що виникають, під час соціальної роботи з ветеранами, та шляхи виходу з таких нестандартних ситуацій.
Директорка КЗ «Центр надання соціальних послуг» Сарненської міської ради Лариса МАЛЕЦЬКА зазначила: "Робота соціального менеджера - дійсно відповідальна і дуже затребувана. Ми вже розпочали надавати підтримку та працюємо в інтересах наших бійців та їхніх сімей!"

Проєкт соціального менеджменту може стати пілотним на території всієї України. Це дасть можливість вирішувати більшість проблем на місцях та покращити нашу турботу про ветеранів, їх сім'ї та родини загиблих.

Маємо напрацювання - рухаємося далі!

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
24 квітня 2024
№ від 24 квітня 2024 року "Про схвалення Програми підтримки творчих колективів, аматорських об’єднань, виконавців, митців, діячів культури, учнів мистецьких шкіл, місцевих авторів  громади на  2025-2027 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
24 квітня 2024
№ від 24 квітня 2024 року "Про розгляд заяви про вихід з членів особистого селянського господарства мешканки Цепцевицького старостинського округу №7"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
24 квітня 2024
№ від 24 квітня 2024 року "Про розгляд заяви про вихід з членів особистого селянського господарства мешканки Ремчицького старостинського округу №6"

Документи → Проєкти рішень ради
24 квітня 2024
Про затвердження Програми забезпечення виконання судових рішень та виконавчих документів на 2025-2027 роки

Документи → Проєкти рішень ради
24 квітня 2024
Про затвердження Програми профілактики правопорушень та боротьби із злочинністюна 2025-2027 роки  

Пошук документів