, Головний редактор

З ДНЕМ МОЛОДІ!

Сьогодні у Сарненській громаді провели тематичні заходи до Дня молоді, аби залучити юнь в усіх куточках міста та у селах. Відбулись заходи у закладах культури та в різних локаціях міста Сарни. Організовували цікаве дозвілля для молоді й у старостинських округах.
Різноманітні майстер-класи, платформи, квести, конкурси, концертні програми, спортивні змагання і конкурси відбулись у різних місцях, та, повсюди, - в атмосфері чистого, усвідомленого, щирого патріотизму, дуже важдивого в цей непростий час, коли триває війна.
А ще, влаштували Благодійний Ярмарок із продажем солодких та солоних смаколиків для підтримки ЗСУ, на центральній алеї міста. Розмальовування аквагримом, майстер-класи, розваги з аніматорами та інші забави стали незабутніми атрибутами цього святкового дійства.
А все для того, аби ствердити, - за молоддю майбутнє, ради світлого завтра зібрали кошти на автомобіль для захисників, які боронять Україну. Відтак, назбирали 5 611 грн.
Велика кількість щасливих очей юних мешканців була підтвердженням того, що організовані заходи стали їм довподоби.
Сьогодні ми демонструємо впевненість у доброму майбутньому для підростаючого покоління, для молоді, для нашої нації.
З УКРАЇНОЮ в серці!
З Днем молоді!
Галарея до статті

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про зняття із квартирного обліку та виключення із списків громадян, які користуються правом отримання житла у виконавчому комітеті Сарненської міської ради"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про зняття із квартирного обліку та виключення із списків громадян, які користуються правом отримання житла у виконавчому комітеті Сарненської міської ради"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про схвалення змін до Програми  підтримки спортсменів, тренерів, спортивних команд Сарненської міської територіальної громади на 2022-2024 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про розгляд заяви Переходько Валентини Степанівни про постановку на квартирну чергу у виконавчому комітеті Сарненської міської ради дитини-сироти Диптана Дмитра Сергійовича"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про розгляд заяви Мороза Володимира Гавриловича про переведення його сина Мороза Юрія Володимировича з загальної черги квартирного обліку у позачергову"

Пошук документів