, Головний редактор

З ДНЕМ МОЛОДІ!

Сьогодні у Сарненській громаді провели тематичні заходи до Дня молоді, аби залучити юнь в усіх куточках міста та у селах. Відбулись заходи у закладах культури та в різних локаціях міста Сарни. Організовували цікаве дозвілля для молоді й у старостинських округах.
Різноманітні майстер-класи, платформи, квести, конкурси, концертні програми, спортивні змагання і конкурси відбулись у різних місцях, та, повсюди, - в атмосфері чистого, усвідомленого, щирого патріотизму, дуже важдивого в цей непростий час, коли триває війна.
А ще, влаштували Благодійний Ярмарок із продажем солодких та солоних смаколиків для підтримки ЗСУ, на центральній алеї міста. Розмальовування аквагримом, майстер-класи, розваги з аніматорами та інші забави стали незабутніми атрибутами цього святкового дійства.
А все для того, аби ствердити, - за молоддю майбутнє, ради світлого завтра зібрали кошти на автомобіль для захисників, які боронять Україну. Відтак, назбирали 5 611 грн.
Велика кількість щасливих очей юних мешканців була підтвердженням того, що організовані заходи стали їм довподоби.
Сьогодні ми демонструємо впевненість у доброму майбутньому для підростаючого покоління, для молоді, для нашої нації.
З УКРАЇНОЮ в серці!
З Днем молоді!
Галарея до статті

Останні документи

Документи → Розпорядження міського голови → 2024 рік → Березень
18 березня 2024
№ 58 від 18 березня 2024 року "Про  обґрунтування підстави для здійснення закупівлі"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 березня 2024
№ від 18 березня 2024 року "Про розгляд звернення ФОП Дебелого М.В.  щодо надання дозволу на здійснення благоустрою території загального користування"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 березня 2024
№ від 18 березня 2024 року "Про погодження руху великогабаритних транспортних засобів вулицями комунальної власності м. Сарни гр. Шапірку В.В."

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 березня 2024
№ від 18 березня 2024 року "Про погодження руху великогабаритних транспортних засобів вулицями комунальної власності м. Сарни гр. Лемку М.С."

Документи → Розпорядження міського голови → 2024 рік → Березень
18 березня 2024
№ 57 від 13 березня 2024 року "Про затвердження акта приймання-передачі майна"

Пошук документів