, Головний редактор

ТУРБОТА ПРО ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИХ ОСІБ – ПРІОРИТЕТ ДЛЯ МІСЦЕВОЇ ВЛАДИ


         Сарненська міська територіальна громада з початку повномасштабного вторгнення російської федерації допомагає тим, хто вимушено покинув свої рідні домівки через бойові дії. Нині за кошти бюджету Сарненської міської територіальної громади тривають ремонті роботи приміщень, які будуть облаштовані для проживання внутрішньо переміщених і евакуйованих осіб.

         Так, у селі Мале Вербче добудовують дитячий садок, де, зокрема, планують розмістити переселенців із сільських будинків, у яких не створені належні умови для проживання. Дитячий садок буде обладнаний усім необхідним для дорослих, щоб умови відповідали санітарним вимогам.

         - До кінця листопада роботи планують завершити, - коментує староста Коростського старостинського округу Віктор Титечко. У приміщенні закладу дошкільної освіти орієнтовно може розміститися п’ятдесят родин.      

         Також ще у вересні для переселенців розпочали поточний ремонт будівлі профілакторію у селі Маслопуща Стрільського старостинського округу. Двоповерхова будівля вміщує шість кімнат, де вже зовсім скоро будуть створені комфортні умови для проживання людей з тимчасово окупованих територій України.

         Сарненська міська рада турбується про те, щоб перебування внутрішньо переміщених осіб на території нашої громади було безпечним та комфортним.  

Галарея до статті

Останні документи

Документи → Проєкти рішень ради
15 квітня 2024
Про дострокове розірвання договорів оренди земельних ділянок, управління спадщиною на які перейшло до Сарненської міської ради  

Документи → Розпорядження міського голови → 2024 рік → Квітень
15 квітня 2024
№ 81 від 12 квітня 2024 року "Про нагородження Грамотою Сарненської міської ради"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
12 квітня 2024
№ від 12 квітня 2024 року "Про погодження місця розміщення та встановлення режиму роботи тимчасової пересувної споруди «Філіжанка» по вул.Широка (центральний сквер) у м.Сарни"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
12 квітня 2024
№ від 12 квітня 2024 року "Про встановлення режиму роботи тимчасової пересувної споруди «Кухоль» по вул.Широка, 35 у м. Сарни"

Документи → Розпорядження міського голови → 2024 рік → Квітень
11 квітня 2024
№ 79 від 10 квітня 2024 року "Про нагородження Грамотою Сарненської міської ради"

Пошук документів