, Головний редактор

Відзначили День Української Державності

Сьогодні, 28 липня, у Сарнах на центральній площі урочисто відзначили  День Української Державності,  за участі першого заступника міського голови Івана Назарця, голів районної військової адміністрації Олександра Кохана та районної ради Ярослава Яковчука.
Право підняти Державний Прапор України на флагшток-стяготримач, що височіє над містом, надали Роману Лабунському, сину старшого солдата Збройних Сил України Олександра Лабунського, Героя України,  який загинув 14 березня 2022 року, під час бойових дій у Київській області, та нагороджений орденом «Золота Зірка» посмертно.
Нинішнє свято сприяє утвердженню спадкоємності українського державотворення, захисту національних інтересів України, збереженню історичної справедливості та нівелюванню фейкових наративів з боку російської федерації, як держави-агресора щодо історичних аспектів українського державотворення. 
Ми розуміємо, що Українській державності не 30, а понад тисяча років. І ніхто не зможе забрати у нас те, за що боролися і віками будували сотні поколінь українців!
З початком російської агресії проти України, ми ще більше усвідомлюємо, наскільки цінною для нас є наша Держава. Тому, День Української Державності нероздільно пов’язаний із нашим військом і людьми, які самовіддано працюють на нашу ПЕРЕМОГУ, добра над злом, законності над беззаконністю, миру над війною. Запорукою цьому буде наша єдність – обов'язкова умова збереження нашої державності.
Україна - самостійна, вільна, неподільна держава. І такою буде завжди! Боротись нашому народу, нашій унікальній нації, яка століттями відвойовує українські цінності, - є за що!
Нехай увесь світ бачить і розуміє, що Україна могутня і незламна Держава!
Будьмо сильні, маймо віру, живімо майбутнім, бережімо дітей і рідних, шануймо традиції, нашу історичну та культурну спадщину, допомагаймо ближнім і нашим воїнам!
Ми обов’язково ПЕРЕМОЖЕМО!
Все буде УКРАЇНА!
Більше про урочистості у відео.

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
26 квітня 2024
№ від 26 квітня 2024 року "Про схвалення Програми забезпечення депутатської діяльності депутатів Сарненської міської ради на 2025-2027 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
26 квітня 2024
№ від 26 квітня 2024 року "Про підготовку КП «Житлосервіс», КП «Екосервіс» до виконання робіт з благоустрою та озеленення території Сарненської міської територіальної громади у весняно-літній період 2024 року"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
26 квітня 2024
№ від 26 квітня 2024 року "Про схвалення Програми «Комунальне майно» на 2025-2027 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
26 квітня 2024
№ від 26 квітня 2024 року "Про схвалення Програми стимулів для медичних працівників Сарненської міської територіальної громади на 2025-2027 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
26 квітня 2024
№ від 26 квітня 2024 року "Про  схвалення змін до  Програми підготовки та підтримки підрозділів територіальної оборони, Збройних Сил України та місцевого населення до участі в русі національного спротиву в Сарненській міській територіальній гром"

Пошук документів