, Головний редактор

Провели нараду зі старостами

Сьогодні, 30 вересня, перший заступник Сарненського міського голови Іван Назарець та заступник міського голови Володимир Міщеня провели робочу нараду зі старостами нашої громади. Нарада відбулась за участі керуючого справами міськвиконкому та радника міського голови, керівників комунальних підприємств, установ міської ради. Обговорили поточні питання організації роботи господарського характеру щодо: забезпечення належного санітарного стану та благоустрою територій населених пунктів старостинських округів, проведеної роботи з ліквідації несанкціонованих та неконтрольованих сміттєзвалищ відходів, стихійних смітників на території населених пунктів старостинських округів,
утримання та впорядкування паспортизованих сміттєзвалищ відходів, кладовищ.
Також розглянули питання утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах старостинському округів громади.
А ще, уваги відвели обговоренню організації роботи з надання послуг внутрішньо переміщеним особам на території населених пунктів старостинських округів.
Зосередили увагу на наданні підтримки та необхідної допомоги сім’ям загиблих воїнів, поранених, зниклих безвісти та таких, які перебувають у полоні, а також родинам мобілізованих мешканців громади.
Старости отримали відповідні доручення.

Пошук документів