, Головний редактор

ЛІТНІ ТУРБОТИ ЛЮБИКОВИЦЬКОГО ОКРУГУ

Впродовж червня – липня на території Любиковицького старостинського округу активно велися роботи з благоустрою. Але справжнім важливим досягненням стало закінчення будівництва гідротехнічної споруди у селі Мар‘янівка, що є частиною дамби, по якій проходить дорога до центру округу - села Любиковичі.
Чимало зусиль довелось докласти, аби відбудувати цю споруду, адже з року в рік паводок руйнував ділянку дороги. Не стала винятком і велика повінь 2021 року, в результаті якої утворилась вирва в дамбі, довжиною 8 метрів.
І вже у липні 2022 року завершили будівництво споруди, що здатна забезпечити протікання потужного об’єму води під час паводку і, водночас, бетонного покриття, яке сполучає дві сторони дамби.
Роботи на даній ділянці вели поетапно: спочатку готували об’єкт до встановлення бетонних конструкцій, далі розмістили залізобетонні соги та напівсоги, їх скріплювали, тоді завезли землі для подальшого утрамбування. Все це було виконано в 2021 році. А на початку літа 2022-го завезли щебінь, плити перекриття і в липні закінчили роботи з будівництва об’єкта.
Староста округу Павло Шкодич дякує міському голові Руслану Серпенінову за посильну допомогу з будівельними та паливно – мастильними матеріалами, постійну підтримку. А також, депутату Сарненської міської ради Сергію Никончуку за надану техніку. Староста й сельчани щиро вдячні за постійну підтримку під час будівельних робіт працівникам КП «Екосервіс», жителям сіл Любиковичі й Мар’янівка - Василю Стельмаху, Ярославу Ковальчуку, Василю Паньковцю, та всім, хто допомагав в спорудженні такого важливого об’єкта.
Систематично ведуться в Любиковицькому окрузі й сезонні роботи. Працівники округу та КП «Екосервіс» в с.Мар’янівка скосили траву на території Свято-Успенського храму, а на кладовищі зрізали акацію й прибрали чагарники.
Тривають роботи з благоустрою у с.Любиковичі. Там косять трав’яний покрив біля адмінприміщення старостинського округу та на новому кладовищі.
А ще за сприяння міського голови Руслана Серпенінова здійснюється ямковий ремонт асфальтного покриття дороги по вул. Центральній та Перецілля.
Станом сьогодні практично виконано 75 відсотків запланованих робіт. Відновлено ще один рейс автобусного сполучення Сарни – Любиковичі ( із заїздом в с.Білятичі).
Роботи з благоустрою населених пунктів продовжуються. А це: і скошування трави біля автобусних зупинок, релігійних споруд (фігур) та на інших об’єктах комунальної власності, і з багатьох інших важливих напрямів.
Галарея до статті

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
25 квітня 2024
№ від 25 квітня 2024 року "Про звіт щодо виконання бюджету Сарненської міської територіальної громади   за І квартал 2024 року"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
25 квітня 2024
№ від 25 квітня 2024 року "Про схвалення Програми розвитку земельних відносин і охорони земель Сарненської міської територіальної громади на 2025 – 2027 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
24 квітня 2024
№ від 24 квітня 2024 року "Про схвалення Програми підтримки творчих колективів, аматорських об’єднань, виконавців, митців, діячів культури, учнів мистецьких шкіл, місцевих авторів  громади на  2025-2027 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
24 квітня 2024
№ від 24 квітня 2024 року "Про розгляд заяви про вихід з членів особистого селянського господарства мешканки Цепцевицького старостинського округу №7"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
24 квітня 2024
№ від 24 квітня 2024 року "Про розгляд заяви про вихід з членів особистого селянського господарства мешканки Ремчицького старостинського округу №6"

Пошук документів