, Головний редактор

З ВІТАННЯМИ ДО ЛІКАРІВ

З нагоди Дня медичного працівника в Сарненській громаді відзначили кращих спеціалістів галузі. Міський голова Руслан Серпенінов, його заступники Іван Назарець, Володимир Міщеня та радник Олексій Лавор відвідали медзаклади, аби привітати їх колективи.
Очільник громади разом з представниками міської ради висловили велику вдячність і глибоку шану медикам за постійну готовність рятувати життя пацієнтам, турбуватись про їх здоров'я та самопочуття, бути янголами-охоронцями на цілодобовій сторожі людського життя з перших днів війни для захисників та постраждалих громадян.
Працівникам медичної галузі вручили Грамоти Сарненської міської ради за якісне виконання посадових обов’язків, високий професіоналізм та активну життєву позицію. Серед нагороджених Жанна ГАВЛІЧУК, Надія ДРИГАНЕЦЬ, Майя МЕЛЕЩУК, Людмила СЕМЕНЧУК, Юлія ВАСИЛЕЦЬ, Мирослава ГОНЧАР, Володимир ЄВГЕЙЧУК, Марія КОНЬКО, Ганна РОМАНЮК, Марія СИМОНЧУК, Катерина БАНАЦЬКА, Наталія ЖУЧЕНЯ, Марина КАЛЮШИК, Людмила КИЧАН, Тетяна КІРКОВА, Людмила КРАВЧУК, Олена КРАСНОВА, Анатолій БОРОДАВКА, Віктор МАЗУР-ВАСИЛЬЧИК, Олег КОНДРАТЮК, Світлана СТЕЛЬМАЩУК, Вікторія ЯКОБЧУК.
Більше у відео.

Останні документи

Документи → Проєкти рішень ради
24 квітня 2024
Про затвердження Програми забезпечення виконання судових рішень та виконавчих документів на 2025-2027 роки

Документи → Проєкти рішень ради
24 квітня 2024
Про затвердження Програми профілактики правопорушень та боротьби із злочинністюна 2025-2027 роки  

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
24 квітня 2024
№ від 24 квітня 2024 року "Про схвалення Програми профілактики правопорушень та боротьби із злочинністю на 2025 - 2027 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
24 квітня 2024
№ від 24 квітня 2024 року "Про схвалення Програми забезпечення виконання судових рішень та виконавчих документів на 2025-2027 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
23 квітня 2024
№ від 23 квітня 2024 року "Про затвердження подання до суду про призначення опікуна для недієздатної особи"

Пошук документів