, Головний редактор

ВІДТЕПЕР СЛІДЧІ ДІЇ У САРНЕНСЬКІЙ ГРОМАДІ ФІКСУВАТИМУТЬСЯ СИСТЕМОЮ ВІДЕОСПОСТЕРЕЖЕННЯ

Проєкт «Custody Records» почали реалізовувати у Сарненському РВП ГУ НП в Рівненській області. Його мета - захист правоохоронців від безпідставних звинувачень у перевищенні повноважень і захист затриманих від неправомірних дій поліцейських. Відтепер, з моменту затримання правопорушника всі подальші слідчі дії фіксуватимуться системою відеоспостереження.
У райвідділі встановили систему відеонагляду, створили фронт-офіс, облаштували кімнати для проведення конфіденційної роботи з захисником та кімнати слідчих дій. У цих зонах постійно проводитиметься відеоспостереження.
Внесені в електронну базу дані про затримання автоматично потраплятимуть у правозахисні організації.
Систему «Custody Records» 29 грудня одночасно запустили у чотирьох районних відділах поліції Рівненської області. У Сарненській громаді відкриття системи провели за участі Сарненського міського голови Руслана Серпенінова, голів райдержадміністрації Олександра Кохана, районної ради Ярослава Яковчука, Клесівського селищного Віктора Буйного, начальника Головного управління національної поліції в Рівненській області Олексія Камишанського, керівника Сарненської окружної прокуратури Олега Калаура, т.в.о. начальника Сарненського районного відділу поліції Головного управління Національної поліції в Рівненській області Олександра Луцика та представників Сарненського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.
Більше у відео.

Останні документи

Документи → Проєкти рішень ради
24 квітня 2024
Про затвердження Програми забезпечення виконання судових рішень та виконавчих документів на 2025-2027 роки

Документи → Проєкти рішень ради
24 квітня 2024
Про затвердження Програми профілактики правопорушень та боротьби із злочинністюна 2025-2027 роки  

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
24 квітня 2024
№ від 24 квітня 2024 року "Про схвалення Програми профілактики правопорушень та боротьби із злочинністю на 2025 - 2027 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
24 квітня 2024
№ від 24 квітня 2024 року "Про схвалення Програми забезпечення виконання судових рішень та виконавчих документів на 2025-2027 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
23 квітня 2024
№ від 23 квітня 2024 року "Про затвердження подання до суду про призначення опікуна для недієздатної особи"

Пошук документів