, Адміністратор

Завітали у гості до ювілярки Віри Царук у день 80-річчя зі щирими вітаннями

Відзначила 80-річний ювілей Віра Царук, чуйна і шанована людина, що пройшла катівню нацистських концтаборів малолітньою ув'язненою.

На долю ювілярки випали тяжкі випробування війни, які вона все життя намагається забути. Дитинство назавжди залишило жорстокий слід - невиліковну травму. Відголосок гіркої пам'яті відобразився у творчості ювялярки.

Болючими спогадами писалися вірші, рядок за рядком, і вбирали у себе весь розпач Віри Царук. Її твори зринули з глибин серця та душі й стали історичним надбанням нашої громади.

Авторка пише про моменти, яких не заховаєш і не забудеш. І серед них— війна, що покраяла пам’ять мільйонам людей… Скільки б значущих подій не дарувало подальше життя, вона залишається страшним і незабутнім досвідом. Сарненська організація ветеранів України допомогла Вірі Олександрівні видати збірку "Частинка серця та життя мого". Деякі з віршів ювілярка декламувала для очікуваних гостей.

Від міського голови Руслана Серпенінова ювілярку привітали працівники міської ради Юрій Фішман і Наталія Царук. Завітала й в.о. голови Сарненської районної організації ветеранів України Злата Стоноженко. Віншувальники бажали міцного здоров’я, довгих років життя під мирним небом, а також, порадували квітами і подарунками.

Віра Царук для багатьох сучасників є взірцем патріотизму, відданості й служіння людям. Попри біль і тривожні спогади, вона сповнена натхнення. Незважаючи на хвороби, продовжує гідно виховувати онуків, передає їм любов до життя, наставляє доньок на добро й дарує рідним та близьким сердечне тепло та щиру любов.

Галарея до статті

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про зняття із квартирного обліку та виключення із списків громадян, які користуються правом отримання житла у виконавчому комітеті Сарненської міської ради"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про схвалення змін до Програми  підтримки спортсменів, тренерів, спортивних команд Сарненської міської територіальної громади на 2022-2024 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про розгляд заяви Переходько Валентини Степанівни про постановку на квартирну чергу у виконавчому комітеті Сарненської міської ради дитини-сироти Диптана Дмитра Сергійовича"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про розгляд заяви Мороза Володимира Гавриловича про переведення його сина Мороза Юрія Володимировича з загальної черги квартирного обліку у позачергову"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про розгляд заяви Слободянюк Оксани Григорівни про постановку на квартирну чергу у виконавчому комітеті Сарненської міської ради її сина Слободянюка Дмитрія Сергійовича"

Пошук документів