, Адміністратор

У Сарненській міській територіальній громаді відбулося урочисте святкування Дня працівників освіти.

 Захід зібрав освітян, представників влади та громадськості, щоб вшанувати працю педагогів, вихователів і наставників.
Свято розпочалося виступами вихованців Школи вокалу «Спалах» та хореографічної студії «Вояж», які подарували гостям яскраві музичні та танцювальні номери. Зі словами привітання до присутніх звернувся міський голова Руслан Серпенінов, який подякував освітянам за їхню самовіддану працю та виховання підростаючого покоління.
«Кожен день ви озброюєте молоде покоління знаннями, допомагаючи їм ставати сильнішими, впевненішими, відповідальнішими. Ваш внесок у розвиток суспільства безцінний, адже ви формуєте не лише інтелектуальну основу, але й моральні принципи майбутнього покоління» - Руслан Серпенінов.
До освітян також звернулася очільниця управління освіти Сарненської громади Діана Кошкіна, підкресливши важливу роль педагогів у формуванні майбутнього країни.
Окремо було вшановано пам’ять полеглих героїв, які віддали своє життя за свободу України, а всі присутні вшанували їх хвилиною мовчання.
На завершення, міський голова Руслан Серпенінов разом із представниками влади вручив нагороди кращим педагогам громади за їхній вагомий внесок у розвиток освіти та виховання молоді.
Свято стало символом шани і поваги до тих, хто присвячує своє життя нелегкій праці освітянина.
Галарея до статті

Останні документи

Документи → Протоколи засідань постійних комісій → З питань земельних відносин, екології та природокористування → VIII скликання
05 жовтня 2024
Протокол № 17 від 04.10.2024

Документи → Протоколи, рішення, результати поіменного голосування сесій ради → VIII скликання → 30 позачергова сесія від 04 жовтня 2024 року
04 жовтня 2024
Результати поіменного голосування 30-ї позачергової сесії від 04 жовтня 2024 року

Документи → Протоколи засідань постійних комісій → З економічних питань, комунальної власності, ЖКГ та інвестиційного розвитку → VIII скликання
04 жовтня 2024
Протокол № 14 від 03.10.2024

Документи → Протоколи засідань постійних комісій → З питань бюджету, фінансів та соціальної політики → VIII скликання
04 жовтня 2024
Протокол № 8 від 03.10.2024

Документи → Проєкти рішень 30-ї сесії міської ради
03 жовтня 2024
Про укладення договорів оренди земельних ділянок, управління спадщиною на які перейшло до Сарненської міської ради 

Пошук документів