, Адміністратор

У середу, 13 березня 2024 року, відбулося друге засідання Робочої Групи з розробки Стратегії розвитку Сарненської міської територіальної громади на період до 2027 року

За результатами засідання було:

1.​ Розглянуто зауваження, рекомендації до Плану реалізації Стратегії.

2. ​Затверджено Проект Стратегії та Плану реалізації Стратегії розвитку Сарненської міської територіальної громади на період до 2027 року.

3.​ Представлення Проекту Стратегічної екологічної оцінки Проекту Стратегії та Плану реалізації Стратегії розвитку Сарненської міської територіальної громади на період до 2027 року.

Цитата чи висновки експерта про проведений захід:

1. Захід пройшов у відкритій, дружній і конструктивній атмосфері. Всі учасники налаштовані на конструктивний діалог. Були презентовані проєктні ідеї представниками структурних підрозділів Також учасники були ознайомлені із змістом плану реалізації та процедурою стратегічної екологічної оцінки та моделями системи управління, реалізації та моніторингу виконання Стратегії розвитку.

2. Участь у засіданні робочої групи взяли представники структурних підрозділів органів місцевого самоврядування, неурядових організацій, бізнесу, активні громадяни.

3. Важливою є презентація інформації щодо проведення стратегічної екологічної оцінки та обговорення координації дій щодо узгодження процедур із етапами стратегічного планування.

4. Корисним результатом заходу є можливість відпрацювати навичок презентації проєктної ідеї та отримати коментарі, рекомендації та поради експертів щодо їх удосконалення і доопрацювання.

5. Варто відзначити використання в ході роботи презентаційних матеріалів, щоб учасники могли ознайомитися із стислим змістом плану реалізації та змістом процедури стратегічної екологічної оцінки та моделями системи управління, реалізації та моніторингу виконання Стратегії розвитку

6. Учасники заходу долучались до обговорення проєктних ідей для розвитку громади. Висловлювали вдячність та зацікавленість. Сесія «обговорення/дискусія»

В межах обговорення було отримано пояснення та коментарі щодо складових плану реалізації та етапів процедури стратегічної екологічної оцінки та особливостей різних складових структури управління, реалізації та моніторингу виконання Стратегії розвитку. Отримано низку пропозицій та ідей від учасників зустрічі, які будуть покладено в основу розбудови плану реалізації стратегії у вигляді проєктних ідей та ініціатив.

Останні документи

Документи → Проєкти рішень ради
02 травня 2024
Про затвердження Стратегії розвитку Сарненської міської територіальної громади до 2027 рокута  Плану заходів на 2024-2027 роки з реалізації Стратегії розвитку Сарненської міської  територіальної громади до 2027 року

Документи → Проєкти рішень ради
02 травня 2024
Про безоплатну передачу майна  Комунальному некомерційному підприємству «Сарненський центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської міської ради

Документи → Проєкти рішень ради
02 травня 2024
Про безоплатну передачу майна  Управлінню культури, туризму, молоді та спорту Сарненської міської ради  

Документи → Рішення виконавчого комітету → 2024 рік → Квітень
02 травня 2024
№ 254 від 30 квітня 2024 року "Про схвалення Програми соціального захисту населення на 2025 - 2027 роки"

Документи → Рішення виконавчого комітету → 2024 рік → Квітень
02 травня 2024
№ 253 від 30 квітня 2024 року "Про встановлення середніх цін на ритуальні послуги та товари ритуальної належності для КП «Екосервіс»"

Пошук документів