, Головний редактор

У новоствореному "Інтеграційному хабі з розвитку життєвих компетентностей», після його, відкриття відбувся «Форум Рад ВПО» в Рівненській області»

На дану зустріч були запрошені представники UNHCR Ukraine - Aгентство ООН у справах біженців в Україні, Олександр Корнійчук, ГУ Національної соціальної сервісної служби у Рівненській області, Департамент соціальної політики Рівненської ОДА , Департамент соціальної політики Рівненської міської ради , ЯМаріуполь. Рівне, Благодійний фонд «Стабілізейшен Суппорт Сервісез» , Міжнародний фонд "Відродження" , Голова обласної ради з питань ВПО при Рівненській ОДА , Право на захист, КЗ "Ветеранський простір" РОР , члени Координаційних рад з питань внутрішньо переміщених осіб Рівненської області, які створені за підтримки Благодійний фонд «Рокада» Рівне.
Даний форум був проведений у формі дискусійної панелі на якій обговорювалися питання:
Участі Рад ВПО в створенні інтеграційних просторів та розширенні соціальної інфраструктури.
Інституційне становлення Рад ВПО та мережування.
Такі форуми є надзвичайно важливим місцями для обговорення та вирішення питань, пов'язаних з аспектами спільної діяльності, він створює унікальну можливість для представників ВПО обмінюватися досвідом, ідеями та кращими практиками, сприяючи зміцненню громад.
Важливість форуму полягає в тому, що він сприяє спільному формуванню стратегій, обговоренню викликів та знаходженню спільних рішень, щоб усі його члени, могли ефективніше впливати на суспільні питання та реалізовувати свої місії в інтересах громади.
На заході також відзначили роботу та історії успіху Координаційних рад з питань внутрішньо переміщених осіб в Рівненській області. Координаторка Благодійний фонд «Рокада» Рівне вручила подяки представникам територіальних громад за пророблену успішну роботу у своїх громадах.

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
06 травня 2024
№ від 06 травня 2024 року "Про  схвалення змін до  Програми розвитку та фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Сарненський центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської міської ради на 2021-2024 роки"

Документи → Рішення виконавчого комітету → 2024 рік → Квітень
06 травня 2024
№ 220 від 30 квітня 2024 року "Про проведення опалювального періоду 2023-2024 років на території Сарненської міської територіальної громадита заходи щодо підготовки до опалювального періоду 2024-2025 років"

Документи → Рішення виконавчого комітету → 2024 рік → Квітень
06 травня 2024
№ 275 від 30 квітня 2024 року "Про надання статусу дитини-сироти"

Документи → Рішення виконавчого комітету → 2024 рік → Квітень
06 травня 2024
№ 276 від 30 квітня 2024 року "Про надання статусу дитини-сироти"

Документи → Рішення виконавчого комітету → 2024 рік → Квітень
06 травня 2024
№ 277 від 30 квітня 2024 року "Про надання статусу дитини-сироти"

Пошук документів