, Головний редактор

У Сарненській громаді затвердили Положення "Про публічні консультації з громадськістю"

У Сарненській громаді затвердили Положення "Про публічні консультації з громадськістю" - 26 депутатів підтримали відповідний проєкт рішення.
Під час чергової сесії ради Зінаїда Кобринчук та Оля Федорчук, заступниці голови робочої групи щодо напрацювання Положення, були доповідачками щодо цього питання. Менторки змін розповіли про запит на запровадження консультацій у громаді, який виявили під час опитування мешканців у серпні цього року. Також звернули увагу на переваги від активного користування цим інструментом участі.
Згодом у громаді можна буде проводити консультації із використанням платформи електронної демократії E-Dem: необхідні домовленості щодо користування нею з цією метою вже проведені. Це сприятиме ширшому залученню всіх зацікавлених та якісній взаємодії влади та громади.
Довідково: Проєкт «Створення рецепції евакуації з багатофункціональними сервісами» реалізує БО «100% життя» - Мережа ЛЖВ та суб-партнер Громадянська мережа ОПОРА / Рівне у партнерстві з Рівненська обласна державна адміністрація, Кластером з питань управління та координації місцями компактного проживання внутрішньо переміщених осіб (СССМ Кластер), за фінансової підтримки Гуманітарного фонду для України / UHF.
Даний проєкт можливий завдяки стратегічному партнерству БО Мережа 100 відсотків життя Рівне, ГО Агенція сталого розвитку міста, ГО Центр Інтеграції, @Громадянськмережа ОПОРА / Рівне, ГУ Національної соціальної сервісної служби у Рівненській області.
Управління ООН з координації гуманітарних справ / OCHA.

Останні документи

Документи → Проєкти рішень ради
02 травня 2024
Про затвердження Стратегії розвитку Сарненської міської територіальної громади до 2027 рокута  Плану заходів на 2024-2027 роки з реалізації Стратегії розвитку Сарненської міської  територіальної громади до 2027 року

Документи → Проєкти рішень ради
02 травня 2024
Про безоплатну передачу майна  Комунальному некомерційному підприємству «Сарненський центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської міської ради

Документи → Проєкти рішень ради
02 травня 2024
Про безоплатну передачу майна  Управлінню культури, туризму, молоді та спорту Сарненської міської ради  

Документи → Рішення виконавчого комітету → 2024 рік → Квітень
02 травня 2024
№ 254 від 30 квітня 2024 року "Про схвалення Програми соціального захисту населення на 2025 - 2027 роки"

Документи → Рішення виконавчого комітету → 2024 рік → Квітень
02 травня 2024
№ 253 від 30 квітня 2024 року "Про встановлення середніх цін на ритуальні послуги та товари ритуальної належності для КП «Екосервіс»"

Пошук документів