, Адміністратор

№313 від 28 травня 2021 року "Про надання дозволу Сарненській міській територіальній громаді в особі Сарненської міської ради на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення в постійне користування земельної ділянки в м. Сарни по ву..."

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я                  

 

28 травня 2021 року                                                                                              № 313   

 

“Про надання дозволу Сарненській міській

 територіальній громаді в особі Сарненської

міської ради на розроблення проєкту

землеустрою щодо відведення в постійне

користування земельної ділянки в м. Сарни

по вул. Невського, 8А”

 

         Керуючись ст.ст.12, 92, 122, 123 Земельного кодексу України, п. 34 ч.1 ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” та враховуючи висновки і рекомендації постійних комісій міської ради,  міська рада

                                               

В И Р І Ш И Л А :     

 

  1.   Надати дозвіл Сарненській міській територіальній громаді в особі Сарненської міської ради на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення в постійне користування земельної ділянки орієнтовною площею 0.0941 га в                м. Сарни по вул. Невського, 8А – для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування.

       

  1.  Проєкт землеустрою щодо відведення  земельної ділянки в постійне користування виготовити у відповідності до чинного земельного законодавства.

            

  1. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань земельних відносин, екології та природокористування              (Пацукевич А.С.), а організацію виконання - на начальника відділу по управлінню природними ресурсами, регулювання земельних відносин та агропромислового розвитку Сарненської міської ради (Мацков О.В.)

 

 

 

МІСЬКИЙ ГОЛОВА                                                                     Руслан СЕРПЕНІНОВ

 

 

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про зняття із квартирного обліку та виключення із списків громадян, які користуються правом отримання житла у виконавчому комітеті Сарненської міської ради"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про зняття із квартирного обліку та виключення із списків громадян, які користуються правом отримання житла у виконавчому комітеті Сарненської міської ради"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про схвалення змін до Програми  підтримки спортсменів, тренерів, спортивних команд Сарненської міської територіальної громади на 2022-2024 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про розгляд заяви Переходько Валентини Степанівни про постановку на квартирну чергу у виконавчому комітеті Сарненської міської ради дитини-сироти Диптана Дмитра Сергійовича"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про розгляд заяви Мороза Володимира Гавриловича про переведення його сина Мороза Юрія Володимировича з загальної черги квартирного обліку у позачергову"

Пошук документів