, Адміністратор

№ 89 від 26 квітня 2024 року "Про скликання засідання виконавчого комітету міської ради"

С А Р Н Е Н С Ь К А  М І С Ь К А  Р А Д А

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

МІСЬКОГО ГОЛОВИ

 

26 квітня 2024 року                                                                                       № 89

 

Про скликання засідання виконавчого

комітету міської ради

 

Відповідно до регламенту роботи виконавчого комітету міської ради, затвердженого рішенням виконкому від 04.12.2020 № 407 "Про регламент роботи виконавчого комітету міської ради", статті 53 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні":

 

  1. Скликати засідання виконавчого комітету міської ради 30 квітня 2024 року о 14.00 год. у залі засідань Сарненської міської ради. 
  1. На розгляд виконкому внести такі питання: 

        2.1. Про проведення опалювального періоду 2023-2024 років на території Сарненської міської територіальної громади та заходи щодо підготовки до опалювального періоду 2024-2025 років.

        Інформують:

        Никончук Сергій Миколайович – директор КП «Сарнитеплосервіс» Сарненської міської ради;

        Лімонов Ерік Михайлович – в.о. директора КП «Житлосервіс» Сарненської міської ради;

        Шапірко Максим Миколайович – в.о. директора КП «Екосервіс» Сарненської міської ради;

        Нестеренко Олександр Леонтійович – генеральний директор КНП «Сарненська центральна районна лікарня» Сарненської міської ради ;

        Максимук Ольга Анатоліївна – директор КНП «Сарненський центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської міської ради;

        Проскуріна Лариса Олександрівна – в.о. директора комунального некомерційного підприємства «Сарненська стоматологічна поліклініка» Сарненської міської ради;

        Кошкіна Діана Анатоліївна – начальник управління освіти Сарненської міської ради;

        Раковець Едуард Кирилович – начальник управління культури, туризму. молоді та спорту Сарненської міської ради;

        Малецька Лариса Іванівна – директор КЗ «Центр надання соціальних послуг» Сарненської міської ради.

 

        2.2. Про підготовку КП "Житлосервіс", КП "Екосервіс" до виконання робіт з благоустрою та озеленення населених пунктів громади у весняно-літній період.

        Інформують:

        Лімонов Ерік Михайлович – в.о. директора КП «Житлосервіс» Сарненської міської ради;

        Шапірко Максим Миколайович – в.о. директора КП «Екосервіс» Сарненської міської ради .

 

        2.3. Про звіт щодо виконання бюджету Сарненської міської територіальної громади за І квартал 2024 року.

        Інформує: Радько Олена Анатоліївна – начальник фінансового управління Сарненської міської ради.

 

        2.4. Про внесення змін у рішення виконавчого комітету Сарненської міської ради від 25 січня 2023 року № 04 «Про визначення відповідальних за організацію та ведення військового обліку у старостинських округах Сарненської міської ради».

        Інформує: Сорока Оксана Йосипівна – начальник відділу служби в органах місцевого самоврядування та кадрової роботи.

 

2.5. Про схвалення Програми надання одноразової допомоги дітям-сиротам і дітям, позбавленим батьківського піклування, після досягнення 18-річного                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       віку на 2025-2027 роки.

Інформує: Кошкіна Діана Анатоліївна – начальник управління освіти Сарненської міської ради.

 

        2.6. Про  внесення змін до  Програми «Діти Сарненщини» на 2022-2024 роки.

        2.7. Про  схвалення  змін до   Програми  забезпечення громадян, які страждають на рідкісні (орфанні) захворювання, лікарськими засобами та відповідними харчовими продуктами для спеціального дієтичного споживання на 2022-2024 роки.

        2.8. Про схвалення Програми забезпечення громадян, які страждають на рідкісні (орфанні) захворювання, лікарськими засобами та відповідними харчовими продуктами для спеціального дієтичного споживання на 2025-2027 роки.

        2.9. Про схвалення Програми стимулів для медичних працівників Сарненської міської територіальної громади на 2025-2027 роки.

        2.10. Про схвалення Програми покращення діагностики, лікування та профілактики злоякісних  новоутворень на 2025-2027 роки у Сарненській міській територіальній громаді.

        Інформує: Нестеренко Олександр Леонтійович - генеральний директор комунального некомерційного підприємства «Сарненська центральна районна лікарня» Сарненської міської ради.

 

 

        2.11. Про  схвалення  Програми розвитку та фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Сарненський центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської міської ради на 2025-2027 роки.

        Інформує: Максимук Ольга Анатоліївна – директор КНП «Сарненський центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської міської ради.

 

        2.12. Про  схвалення Програми розвитку та фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Сарненська стоматологічна поліклініка» Сарненської міської ради на 2025-2027 роки.

        2.13. Про  схвалення Програми профілактики та лікування стоматологічних захворювань в окремих категорій населення на 2025-2027 роки.

        Інформує: Проскуріна Лариса Олександрівна – в.о. директора комунального некомерційного підприємства «Сарненська стоматологічна поліклініка» Сарненської міської ради.

 

        2.14. Про схвалення Програми розвитку житлово-комунального господарства на території Сарненської  міської територіальної  громади на 2025-2027 роки.

2.15. Про схвалення Програми утримання вулиць та доріг без твердого покриття на 2025-2027 роки.

2.16. Про схвалення Програми проведення ремонту та утримання вулично-дорожньої мережі, підвищення рівня безпеки дорожнього руху на 2025-2027 роки.

2.17. Про схвалення Програми по здійсненню озеленення на 2025 - 2027 роки.

2.18. Про схвалення Програми по здійсненню благоустрою на 2025-2027 роки.

2.19. Про схвалення Програми сприяння створенню, фінансової підтримки та забезпечення функціонування об’єднань співвласників багатоквартирних житлових будинків на території Сарненської міської територіальної громади на 2025 - 2027 роки.

2.20. Про схвалення Програми сортуй заради майбутнього на 2025-2027 роки.

2.21. Про схвалення Програми організації та проведення громадських робіт на 2025-2027 роки.

2.22. Про схвалення Програми регулювання чисельності безпритульних тварин на території громади на 2025-2027 роки.

Інформує: Козярчук Юрій Ярославович – начальник управління  житлово-комунального господарства, транспорту, містобудування, архітектури та управління комунальною власністю. 

 

        2.23. Про схвалення програми фінансової  підтримки комунальної установи «Інспекція з благоустрою Сарненської міської  територіальної громади» Сарненської міської ради на 2025 - 2027 роки.

         Інформує: Шапірко Андрій Олександрович – начальник  КУ «Інспекція з благоустрою Сарненської міської територіальної громади».

 

        2.24. Про схвалення Програми підтримки та розвитку комунального підприємства телерадіокомпанії «Полісся» Сарненської міської ради на 2025-2027 роки.

        Інформує: Кошин Марія Леонідівна - директор комунального підприємства ТРК «Полісся» Сарненської міської  ради.

 

        2.25. Про схвалення  Програми розвитку та збереження архівних фондів на 2025-2027 роки.

        Інформує: Андрійчук Володимир Петрович – в.о. директора КУ «Трудовий архів» Сарненської міської ради».

 

2.26. Про  схвалення  Програми запобігання виникненню, ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій та протидії пожежам у природних екосистемах Сарненської міської територіальної громади на 2025 -2027 роки.

2.27. Про  схвалення  Програми створення місцевого матеріального резерву для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій  Сарненської міської територіальної громади на 2025 -2027 роки.

2.28. Про схвалення Програми підготовки  та підтримки територіальної оборони, Збройних Сил України та місцевого населення до участі в русі національного спротиву в Сарненській міській територіальній громаді на 2025-2027 роки.

2.29. Про  схвалення Програми цивільного захисту населення Сарненської міської територіальної громади на 2025-2027 роки.

        Інформує: Мінчук Микола Миколайович – головний спеціаліст відділу з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту та мобілізаційної роботи.

 

2.30. Про схвалення Програми підтримки державної політики у сфері казначейського обслуговування бюджетних коштів на 2024 рік.

2.31. Про схвалення Програми відшкодування комунальним підприємствам  Сарненської міської ради різниці в тарифах на послуги з централізованого водовідведення, послуги з централізованого опалення та на теплову енергію на 2025 - 2027 роки.

2.32. Про затвердження комунальному підприємству «Сарнитеплосервіс» Сарненської міської ради розрахунку обсягу заборгованості різниці в тарифах на теплову енергію, що вироблялася, транспортувалася та постачалась населенню, установам та організаціям, що фінансуються з державного та/або місцевих бюджетів.

 

 

2.33. Про затвердження комунальному підприємству Сарненської міської ради «Екосервіс» розрахунку обсягу заборгованості різниці в тарифах на послуги з централізованого водовідведення.

2.34. Про встановлення середніх цін на ритуальні послуги та товари ритуальної належності для           КП «Екосервіс».

Інформує: Янок Ігор Михайлович – начальник відділу соціально-економічного розвитку.

 

2.35. Про схвалення Програми соціального захисту населення на 2025-2027 роки.

2.36. Про схвалення Програми з надання допомоги хворим, які проживають на території громади, отримують програмний гемодіаліз та потребують імуносупресивної терапії на  2025-2027 роки.

2.37. Про схвалення Програми підтримки внутрішньо переміщених та/або евакуйованих осіб на 2025-2027 роки.

2.38. Про надання одноразової грошової допомоги мешканцям Сарненської міської територіальної громади.

2.39. Про надання допомоги на поховання.

2.40. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 29.03.2024 № 175 «Про надання одноразової грошової допомоги мешканцям Сарненської міської територіальної громади».

Інформує: Малецька Анна Юріївна – начальник відділу соціального захисту.

 

        2.41. Про схвалення Програми профілактики правопорушень та боротьби із злочинністю на 2025-2027 роки.

        2.42. Про схвалення Програми забезпечення виконання судових рішень та виконавчих документів на 2025-2027 роки.

        2.43. Про зняття із квартирного обліку та виключення із списків громадян, які користуються правом отримання житла у виконавчому комітеті Сарненської міської ради.

        2.44. Про розгляд заяви Переходько Валентини Степанівни про постановку на квартирну чергу у виконавчому комітеті Сарненської міської ради дитини-сироти Диптана Дмитра Сергійовича.

2.45. Про розгляд заяви Мороза Володимира Гавриловича про переведення його сина Мороза Юрія Володимировича з загальної черги квартирного обліку у позачергову.

2.46. Про розгляд заяви Слободянюк Оксани Григорівни про постановку на квартирну чергу у виконавчому комітеті Сарненської міської ради її сина Слободянюка Дмитрія Сергійовича.

2.47. Про розгляд заяви Трохимця Андрія Олександровича про постановку на квартирну чергу у виконавчому комітеті Сарненської міської ради.

  Інформує: Шило Світлана Миколаївна – головний спеціаліст юридичного відділу.

 

2.48. Про схвалення Програми розвитку земельних відносин і охорони земель Сарненської міської територіальної громади на 2025 – 2027 роки.

2.49. Про розгляд заяв про вихід з членів особистого селянського господарства мешканців старостинських округів.

Інформує: Арсентєв Андрій Олександрович  – головний спеціаліст відділу по управлінню природними ресурсами, регулювання земельних відносин.

 

2.50. Про схвалення Програми соціально-правового захисту дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах, на 2025-2027 роки.

2.51. Про надання дозволу на вчинення правочинів.

2.52. Про надання статусу дітей-сиріт.

2.53. Про встановлення опіки над дітьми-сиротами.

2.54. Про затвердження висновку про доцільність позбавлення батьківських прав.

2.55. Про визначення місця проживання малолітньої дитини.

2.56. Про участь матері у вихованні дитини.

2.57. Про відмову у наданні статусу дитини, яка  постраждала  внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, Шелайкіній Софії Владиславівні.

Інформує: Гаврилюк Ростислав Богданович – начальник служби у справах дітей Сарненської міської ради.

 

        2.58. Про схвалення змін до Програми  підтримки спортсменів, тренерів, спортивних команд Сарненської міської територіальної громади на 2022-2024 роки.

        2.59. Про схвалення Програми  підтримки спортсменів, тренерів, спортивних команд Сарненської міської територіальної громади на 2025-2027 роки.

        2.60. Про схвалення Програми розвитку фізичної культури і спорту на 2025-2027 роки.

         Інформує: Михайлицький Віктор Олександрович – начальник відділу фізичної культури та спорту управління культури, туризму, молоді та спорту Сарненської міської ради.

 

2.61. Про схвалення змін до Програми підтримки творчих колективів, аматорських обєднань, виконавців, митців, діячів культури, учнів мистецьких шкіл громади на  2022-2024 роки.

2.62.  Про схвалення Програми підтримки творчих колективів, аматорських об’єднань, виконавців, митців, діячів культури, учнів мистецьких шкіл, місцевих авторів  громади на  2025-2027 роки.

2.63.  Про схвалення Програми підтримки молоді Сарненської міської територіальної громади на 2025-2027 роки.

2.64. Про схвалення Програми розвитку культури Сарненської міської територіальної громади на 2025-2027 роки.

 

 

2.65. Про схвалення Програми розвитку туризму Сарненської міської територіальної громади на 2025-2027 роки.

2.66.  Про схвалення Програми розвитку закладу позашкільної освіти «Підлітковий клуб «Юність»  Сарненської міської ради Сарненського району Рівненської області на 2025-2027 роки.

  Інформує: Раковець Едуард Кирилович – начальник управління культури, туризму, молоді та спорту Сарненської міської ради.

 

2.67.  Про схвалення Програми «Комунальне майно» на 2025-2027 роки.

  Інформує: Дудар Ольга Миколаївна – в.о. начальника відділу управління комунальною власністю.

 

2.68. Про схвалення Програми забезпечення депутатської діяльності депутатів Сарненської міської ради на 2025-2027 роки.

  Інформує: Мичка Андрій Іванович – секретар ради.

 

2.69. Про схвалення Програми розвитку інформаційної політики, промоції та міжнародного співробітництва  Сарненської міської територіальної громади на 2025-2027 роки.

  Інформує: Маковецька Анна Іванівна – начальник відділу зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації.

 

2.70. Про  схвалення змін до  Програми підготовки та підтримки підрозділів територіальної оборони, Збройних Сил України та місцевого населення до участі в русі національного спротиву в Сарненській міській територіальній громаді на 2022 – 2024 роки.

 

2.71. Про надання дозволу на списання паливно-мастильних матеріалів.

Інформує: Міщеня Володимир Петрович – заступник міського голови.

 

        2.72. Про розгляд звернень жителів Сарненської міської територіальної громади  щодо присвоєння почесного звання України «Мати-героїня».

        2.73. Про  взяття під соціальний супровід сімей жителів Сарненської міської територіальної громади, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Інформує: Сапожко Тетяна Іванівна  – завідувач відділенням соціальної            роботи КЗ «Центр надання соціальних послуг» Сарненської міської ради.

 

        2.74. Про затвердження розпорядження Сарненського міського голови від 11.04.2024 № 80 та внесення змін до рішення виконавчого комітету від 05.08.2022 року № 292.

        2.75. Про переведення громадянина на диференційовану форму обслуговування у відділенні соціальної допомоги вдома комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Сарненської міської ради.

 

 

2.76. Про затвердження рішень про надання та припинення надання соціальних послуг.

2.77. Про затвердження подання до суду про призначення опікуна для недієздатної особи.

        Інформує: Попенко Руслана Олександрівна – юрисконсульт КЗ «Центр надання соціальних послуг» Сарненської міської ради.

 

        2.78. Про встановлення режиму роботи тимчасової пересувної споруди «Кухоль» по вул. Широка, 35 у м. Сарни.

        2.79. Про погодження місця розміщення та встановлення режиму роботи тимчасової пересувної споруди «Філіжанка» по вул. Широка (центральний сквер) у м. Сарни.

2.80. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 29.03.2024 №206 «Про надання ДП «Дирекція пересувних циркових колективів України» дозволу на розміщення цирку-шапіто «Орбіта» та проведення циркових вистав».

        Інформує: Цуман Оксана Олегівна – головний спеціаліст відділу житлово-комунального господарства, будівництва, транспорту та інфраструктури.

 

        2.81. Різне.                                                                                      

  1. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на керуючого справами виконавчого комітету Вячеслава ШИМКА.

 

 

 

Міський голова                                                                       Руслан СЕРПЕНІНОВ

Прикріплені файли
Про скликання засідання виконавчого комітету міської ради.doc

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
17 травня 2024
№ від 17 травня 2024 року "Про  розгляд звернення   Кушнір Галини Олександрівни, жительки м. Сарни, Сарненського району Рівненської області, щодо присвоєння почесного звання України «Мати-героїня»  "

Документи → Розпорядження міського голови → 2024 рік → Квітень
17 травня 2024
№ 86 від 17 квітня 2024 року "Про внесення змін до розпорядження Сарненського міського голови від 25.02.2022 № 27в «Про  передачу комунального майна Сарненської міської територіальної громади"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
17 травня 2024
№ від 17 травня 2024 року "Про  розгляд звернення   Бігун  Валентини Ігнатівни, жительки сел. Чемерне, Сарненського району Рівненської області, щодо присвоєння почесного звання України «Мати-героїня»  "

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
17 травня 2024
№ від 17 травня 2024 року "Про затвердження комунальному підприємству «Сарнитеплосервіс» Сарненської міської ради розрахунку обсягу заборгованості різниці в тарифах на теплову енергію, що вироблялася, транспортувалася та постачалась населенню"

Документи → Проєкти рішень ради
16 травня 2024
Про затвердження змін до Програми  розвитку житлово-комунального господарства на території Сарненської міської територіальної громади на 2021-2024 роки

Пошук документів