, Головний редактор

№17 від 24 січня 2023 року "Про створення та розгортання на території Сарненської міської територіальної громади додаткових «Пунктів незламності»"

С А Р Н Е Н С Ь К А   М І С Ь К А   Р А Д А

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

МІСЬКОГО ГОЛОВИ

 

 

 

24    січня  2023 року                                                                                 № 17

 

Про створення та розгортання

на території Сарненської міської

територіальної громади

додаткових «Пунктів незламності»

 

 

Керуючись ст. 42, 59 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання Протоколу № 14 від 18.11.2022 року позачергового засідання Комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Рівненської області, з метою вжиття невідкладних заходів з оперативного реагування на надзвичайні ситуації в умовах різкої зміни погодних умов, пониження температури повітря, для запобігання випадкам переохолодження людей: 

 

  1. Додатково створити на території Сарненської міської територіальної громади «Пункти незламності» та визначити відповідальних осіб, які забезпечуватимуть комунікацію з людьми та роботу пунктів згідно з додатком 1.
  2. Додатково розгорнути з 09 лютого 2023 року на території Сарненської міської  територіальної громади «Пункти незламності» згідно з додатком 1.
  3. Відповідальним особам забезпечити функціонування «Пунктів незламності» відповідно до Порядку організації та функціонування пунктів незламності, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17 грудня 2022 року № 1401 «Питання організації та функціонування пунктів незламності» та надання можливості для громадян обігрітися, зарядити електронні пристрої, скористатися інтернет-зв’язком, отримати інформацію про поточну ситуацію та іншу допомогу
  4. Покласти персональну відповідальність за забезпечення належного функціонування «Пунктів незламності» на керівників закладів, в яких вони розміщені, та забезпечити подання щотижневих графіків чергувань відповідальних працівників із зазначенням їх номерів телефонів щоп’ятниці до 14:00 координатору діяльності «Пунктів незламності».
  5. Комунальним підприємствам та закладам Сарненської міської ради:
  • забезпечити наявність на пунктах незламності запасу пального з розрахунку мінімум на 7 діб для забезпечення роботи генераторів, а також електроенергії, газу, твердого палива, тощо.
  1. Відділу зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації Сарненської міської ради, відділу соціально-економічного розвитку Сарненської міської ради забезпечити доведення до відома громадян інформації про адреси розгортання «Пунктів незламності» та послуг, які в них надають.
  2. Координатором діяльності «Пунктів незламності» на території Сарненської міської територіальної громади визначити першого заступника міського голови Івана НАЗАРЦЯ.
  3. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

 

 

Міський голова                                                                                      Руслан СЕРПЕНІНОВ

 


 

 

Додаток 1

до розпорядження міського голови

24.01.2023 № 17

 

1.Місце розміщення додатково створеного   «Пункту незламності» на території Сарненської міської територіальної громади

 

  • Адміністративна будівля міської ради.

Адреса: Сарненський р-н, місто Сарни, вулиця Широка, 31, відповідальна особа Соломка Валерій Андрійович , 0661680037.

 

 

2.Місця розміщення додаткового розгортання з 09 лютого 2023 року   «Пунктів незламності» на території Сарненської міської територіальної громади

Розгорнути з 09 лютого 2023р

  • Адміністративна будівля міської ради.

Адреса: Сарненський р-н, місто Сарни, вулиця Широка, 31, відповідальна особа Соломка Валерій Андрійович , 0661680037.

  • Міський будинок культури «Сузір’я».

Адреса: Сарненський р-н, м. Сарни, вул. Волі, 22 Б, відповідальна особа Ворон Людмила Іванівна, 0997782413.

  • Комунальне підприємство «САРНИ- АРЕНА».

Адреса: Рівненська область, м.Сарни, вул.Ярослава Мудрого,1, відповідальна особа  Білецький Михайло Федорович, 0502161151.

 


 

Керуючий справами

виконавчого комітету міської ради                                       Вячеслав ШИМКО

 

 

 

 

Прикріплені файли
17-punkti-nezlamnosti.doc.doc

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
23 квітня 2024
№ від 23 квітня 2024 року "Про затвердження подання до суду про призначення опікуна для недієздатної особи"

Документи → Розпорядження міського голови → 2024 рік → Квітень
23 квітня 2024
№ 87 від 19 квітня 2024 року "Про затвердження зведеного кошторисного розрахунку вартості наданих послуг на поточний ремонт котельні адмінприміщення Люхчанської сільської ради Сарненського району Рівненської області"

Документи → Проєкти рішень ради
23 квітня 2024
Про затвердження Програми запобігання виникненню, ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій та протидії пожежам у природних екосистемах Сарненської міської територіальної громади на 2025 – 2027 роки

Документи → Проєкти рішень ради
23 квітня 2024
Про  затвердження  Програми  цивільного захисту населення   Сарненської міської територіальної  громади на 2025-2027 роки

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
23 квітня 2024
№ від 23 квітня 2024 року "Про  схвалення Програми цивільного захисту населення Сарненської міської територіальної  громади на 2025 - 2027 роки"

Пошук документів