, Головний редактор

№37 від 20 лютого 2023 року "Про створення комплексної системи захисту інформації та служби захисту інформації"

С А Р Н Е Н С Ь К А  М І С Ь К А  Р А Д А

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

МІСЬКОГО ГОЛОВИ

      

             20 лютого 2023 року                                                                                        № 37



Про створення комплексної

системи захисту інформації

та служби захисту інформації

 

 

З метою забезпечення захисту інформації під час її обробки в автоматизованій системі для оформлення документів, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус, на виконання вимог Закону України «Про захист інформації в інформаційно-комунікаційних системах», Закону України «Про захист персональних даних», Положення про технічний захист інформації в Україні, затвердженого Указом Президента України від 27.09.1999 №1229/99 та інших нормативних актів з питань технічного захисту інформації в Україні відповідно пп. 19, 20 ч. 4 ст. 42, ч. 8 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

  1. З метою організації та проведення робіт із захисту інформації, створення комплексної системи захисту інформації (далі – КСЗІ) автоматизованої системи взаємодії Центру надання адміністративних послуг Сарненської міської ради з підсистемою «Оформлення документів, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус Єдиної інформаційно-аналітичної системи управління міграційними процесами Державної міграційної служби України» через мережу НСКЗ (далі – АС ЦНАП) та забезпечення її подальшої експлуатації призначити керівником служби захисту інформації – відповідальним за організацію та координацію робіт на всіх етапах створення та експлуатації комплексної системи захисту інформації першого заступника міського голови Назарця Івана Петровича.
  2. Призначити адміністратором безпеки в АС ЦНАП в.о. начальника Центру надання адміністративних послуг Сарненської міської ради Матвієнко Ніну Анатоліївну.
  3. Призначити системним адміністратором АС ЦНАП начальника відділу інформаційно-комп’ютерного забезпечення Сарненської міської ради Мельникова Тараса Михайловича.
  4. З метою забезпечення заходів із категоріювання та обстеження об'єктів інформаційної діяльності Центру надання адміністративних послуг Сарненської міської ради, на яких обробляється інформація з обмеженим доступом, створити комісію з технічного захисту інформації у складі:

голова комісії:

Назарець Іван Петрович – перший заступник міського голови;

члени комісії:

Матвієнко Ніна Анатоліївна – в.о.начальника Центру надання адміністративних послуг Сарненської міської ради;

Мельников Тарас Михайлович – начальника відділу інформаційно-комп’ютерного забезпечення.

  1. У разі тимчасової відсутності (хвороба, відпустка та інше) керівника, системного адміністратора або адміністратора безпеки СЗІ, відповідальність за виконання повноважень та обов’язків покладаються згідно посадових обов’язків.
  2. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника міського голови Івана НАЗАРЦЯ.

  

 

Міський  голова                                                                       Руслан СЕРПЕНІНОВ

Прикріплені файли
37-Про створення комплексної системи захисту інформації та служби захисту інформації.doc.doc

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про затвердження рішень про надання та припинення надання соціальних послуг"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про переведення громадянина на диференційовану форму обслуговування у відділенні соціальної допомоги вдома комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Сарненської міської ради"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про затвердження розпорядження Сарненського міського голови від 11.04.2024 № 80 та внесення змін до рішення виконавчого комітету від 05.08.2022 року № 292"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про  взяття під соціальний супровід cім`ї  Стельмах С.Л., жителів м. Сарни, Сарненського району Рівненської області, яка перебуває у складних життєвих обставинах"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про  взяття під соціальний супровід cім`ї  Сапунжийської О.Д., жителів м. Сарни, Сарненського району Рівненської області, яка перебуває у складних життєвих обставинах"

Пошук документів