, Головний редактор

№188 від 22 серпня 2022 року "Про застосування зовнішнього контролю"

 

С А Р Н Е Н С Ь К А   М І С Ь К А   Р А Д А

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

МІСЬКОГО ГОЛОВИ

 

22 серпня 2022 року                                                                                     № 188

 

 

Про застосування зовнішнього контролю

 

 

22.08.2022 під №02\14 в Сарненській міській раді зареєстровано повідомлення директора комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Сарненської міської ради Малецької Лариси Іванівни про конфлікт інтересів, в якому зазначено, що у неї, як керівника юридичної особи публічного права, перебуває у прямому підпорядкуванні близька особа, а саме : син Малецький Роман Юрійович, працюючий на посаді водія комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Сарненської міської ради, що являється конфліктом інтересів у розумінні Закону України «Про запобігання корупції».

          Зважаючи на вищевикладене, з метою недопущення порушення вимог Закону України «Про запобігання корупції» та запобігання потенційного конфлікту інтересів в Сарненській міській раді, відповідно до вимог частин 3,4 статті 28 та частини 1 статті 29 Закону України «Про запобігання корупції», керуючись  статтями 42 та 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

  1. Застосувати зовнішній контроль за розглядом та вирішенням директором комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Сарненської міської ради Малецькою Ларисою Іванівною питань щодо притягнення до дисциплінарної відповідальності, переведення на іншу посаду, оформлення відряджень, оплати праці (в тому числі призначення премій, встановлення доплат, надбавок, виплати матеріальної допомоги на оздоровлення тощо) водію комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Сарненської міської ради Малецькому Роману Юрійовичу, шляхом перевірки та візування проектів рішень з зазначених питань уповноваженим по контролю.
  2. Визначити уповноваженим на проведення зовнішнього контролю Шило Світлану Миколаївну-головного спеціаліста юридичного відділу Сарненської міської ради.
  3. Директору комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Сарненської міської ради Малецькій Ларисі Іванівні щомісяця надавати уповноваженому на проведення зовнішнього контролю для перевірки та візування проекти організаційно-розпорядчих документів, що стосуються наявності конфлікту інтересів.
  4. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

 

         

 

Міський голова                                                                       Руслан СЕРПЕНІНОВ

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
26 квітня 2024
№ від 26 квітня 2024 року "Про схвалення Програми забезпечення депутатської діяльності депутатів Сарненської міської ради на 2025-2027 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
26 квітня 2024
№ від 26 квітня 2024 року "Про підготовку КП «Житлосервіс», КП «Екосервіс» до виконання робіт з благоустрою та озеленення території Сарненської міської територіальної громади у весняно-літній період 2024 року"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
26 квітня 2024
№ від 26 квітня 2024 року "Про схвалення Програми «Комунальне майно» на 2025-2027 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
26 квітня 2024
№ від 26 квітня 2024 року "Про схвалення Програми стимулів для медичних працівників Сарненської міської територіальної громади на 2025-2027 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
26 квітня 2024
№ від 26 квітня 2024 року "Про  схвалення змін до  Програми підготовки та підтримки підрозділів територіальної оборони, Збройних Сил України та місцевого населення до участі в русі національного спротиву в Сарненській міській територіальній гром"

Пошук документів