, Головний редактор

№154 від 15 липня 2021 року "Про застосування зовнішнього контролю"

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

МІСЬКОГО ГОЛОВИ

 

15 липня 2021 року                                                                                     № 154

Про застосування зовнішнього контролю


15.07.2021 під №02\ 14-265 в Сарненській міській раді зареєстровано лист головного лікаря КНП «Сарненський ЦПМСД», в якому зазначено, що у заступника головного лікаря з медичного обслуговування населення КНП «Сарненський ЦПМСД» Сарненської міської ради Мирончук Людмили Степанівни, перебуває у прямому підпорядкуванні близька особа, а саме: Мирончук Олег Русланович працюючий на посаді завідувача господарством КНП «Сарненський ЦПМСД» Сарненської міської ради, що являється конфліктом інтересів у розумінні Закону України «Про запобігання корупції».

Зважаючи на вищевикладене, з метою недопущення порушення вимог Закону України «Про запобігання корупції» та запобігання потенційного конфлікту інтересів в Сарненській міській раді, відповідно до вимог частин 3, 4 статті 28 та частини 1 статті 29 Закону України «Про запобігання корупції», керуючись статтями 42 та 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

  1. Застосувати зовнішній контроль за розглядом та вирішенням заступником головного лікаря з медичного обслуговування населення КНП «Сарненський ЦПМСД» Сарненської міської ради Мирончук Людмилою Степанівною питань щодо притягнення до дисциплінарної відповідальності, переведення на іншу посаду, оформлення відряджень, оплати праці (в тому числі призначення премій, встановлення доплат, надбавок, виплати матеріальної допомоги на оздоровлення тощо) завідувачу господарством КНП «Сарненський ЦПМСД» Мирончуку Олегу Руслановичу, шляхом перевірки та візування проектів рішень з зазначених питань уповноваженим по контролю.
  2. Визначити уповноваженим на проведення зовнішнього контролю Шило Світлану Миколаївну-головного спеціаліста юридичного відділу Сарненської міської ради.
  3. Заступнику головного лікаря з медичного обслуговування населення КНП «Сарненський ЦПМСД» Сарненської міської ради Мирончук Людмилі Степанівні щомісяця надавати уповноваженому на проведення зовнішнього контролю для перевірки та візування проекти організаційно-розпорядчих документів, що стосуються наявності конфлікту інтересів.
  4. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

 

Міський голова                                                                        Руслан СЕРПЕНІНОВ

Прикріплені файли
№154 від 15 липня 2021 року "Про застосування зовнішнього контролю".doc

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про погодження місця для надання послуг з прокату електросамокатів"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про встановлення режиму роботи салону краси  «BLOOM» по вул. Княгині Ольги, 23 у м. Сарни"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про  роботу Служби у справах дітей Сарненської міської ради щодо запобігання бездоглядності неповнолітніх на території Сарненської міської територіальної громади"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про надання дозволу на вчинення правочину"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про надання дозволу на вчинення правочину"

Пошук документів