, Адміністратор

№61 від 13 квітня 2022 року Про утворення комісії з питань роботи із службовою інформацією в апараті міської ради та затвердження Положення про неї

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

МІСЬКОГО  ГОЛОВИ

 

 

13  квітня 2022 року                                                                                         № 61

 

Про утворення комісії з питань

роботи із службовою інформацією

в апараті міської ради та затвердження

Положення про неї

 

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 19 жовтня 2016 року № 736 «Про затвердження Типової інструкції про порядок ведення обліку, зберігання, використання і знищення документів та інших матеріальних носіїв інформації, що містять службову інформацію»  (зі змінами), розпорядження міського голови від 26 січня 2022 року № 13 «Про затвердження Інструкції про порядок ведення обліку, зберігання, використання і знищення документів та інших матеріальних носіїв інформації, що містять службову інформацію, в Сарненській міській раді» та керуючись підпунктом 20 пункту 4 статті 42, частиною 8 статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

 

  1. Утворити комісію з питань роботи із службовою інформацією в Сарненській міській раді, у складі згідно додатку.

 

  1. Затвердити Положення про комісію з питань роботи із службовою інформацією в Сарненській міській раді (додається).

 

  1. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на керуючого справами виконавчого комітету міської ради Вячеслава ШИМКА.

 

 

 

 

Міський голова                                                                           Руслан СЕРПЕНІНОВ

 

 

 

 

 

Додаток

до розпорядження

міського голови

від 13.04.2022 № 61

 

 

СКЛАД

комісії з питань роботи із службовою інформацією в

Сарненській міській раді

 

 

 

Шимко Вячеслав Мусійович             - керуючий справами виконавчого

  комітету міської ради, голова комісії.

 

Іванкова Олена Петрівна                    - начальник загального відділу, секретар

  комісії.

 

 

Члени комісії:

 

Назарець Іван Петрович                     - перший заступник міського голови.

 

Міщеня Володимир Петрович          - заступник міського голови.

 

Драганчук Тарас Миколайович        - заступник міського голови.

 

Сварицевич Олександр Гнатович     - начальник відділу з питань

  надзвичайних ситуацій, цивільного

  захисту та мобілізаційної роботи.

 

Карпова Олена Миколаївна              - начальник юридичного відділу.

 

 

 

Керуючий справами

виконавчого комітету                                                                 Вячеслав ШИМКО

 

 

 

 

 

 

 

    Затверджено

    Розпорядження міського голови

    13.04.2022 № 61

 

 

ПОЛОЖЕННЯ

про комісію з питань роботи із службовою інформацією

в Сарненській міській раді

 

 

  1. Комісія з питань роботи із службовою інформацією в Сарненській міській раді (далі – комісія) створена для узгодженого вирішення питань щодо віднесення інформації, яка була отримана, створена міською радою або знаходиться у її володінні, до інформації, якій надається гриф обмеження доступу «Для службового користування».
  2. У своїй діяльності комісія керується Конституцією і законами України, актами Президента України, постановами Кабінету Міністрів України, іншими нормативними актами та цим Положенням.
  3. Основними завданнями Комісії є:

- складення на підставі пропозицій структурних підрозділів Сарненської міської ради та з урахуванням вимог законодавства переліку відомостей, що становлять службову інформацію (далі — перелік відомостей), і подання його на затвердження міському голові;

  • перегляд документів з грифом “Для службового користування” з метою його підтвердження або скасування;
  • розгляд документів з грифом “Для службового користування” на предмет встановлення в них відомостей, що містять відкриту інформацію, яка може бути використана під час опрацювання запитів на публічну інформацію;
  • розслідування на підставі рішення міського голови фактів втрати документів з грифом “Для службового користування” та розголошення службової інформації;
  • розгляд питання щодо присвоєння грифа “Для службового користування” документам, що містять службову інформацію, яка не передбачена переліком відомостей, за поданням осіб, які підписують такий документ;
  • вивчення та проведення оцінки матеріалів, з якими планується ознайомити іноземців або які будуть їм передані.
  1. До складу Комісії, який затверджується розпорядженням міського голови, входять спеціалісти (начальники) загального відділу, юридичного відділу, відділу з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту та мобілізаційної роботи, спеціалісти з інформаційно-комп’ютерного забезпечення, доступу до публічної інформації Сарненської міської ради.

 

 

 

  1. Секретар Комісії за рішенням голови Комісії забезпечує скликання засідань Комісії, складає протоколи, доводить до відома структурних підрозділів Сарненської міської ради рішення Комісії, здійснює облік і звітність про проведену роботу, веде документацію Комісії і забезпечує її збереженість.
  2. Засідання Комісії проводиться не рідше ніж один раз на рік і вважається правомочним, якщо на ньому присутні не менш як дві третини її складу.
  3. Рішення Комісії приймаються більшістю голосів присутніх на засіданні членів Комісії, оформляються протоколом, який підписують голова (у разі його відсутності - заступник голови) і секретар Комісії, та набирають чинності з моменту затвердження протоколу засідання Комісії міським головою.

 

 

Керуючий справами

виконавчого комітету                                                                Вячеслав ШИМКО

 

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про  розгляд звернення   Прозапас Людмили Олександрівни, жительки с. Цепцевичі, Сарненського району Рівненської області, щодо присвоєння почесного звання України «Мати-героїня»  "

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про  розгляд звернення   Маслянчук Оксани Василівни, жительки с. Цепцевичі, Сарненського району Рівненської області, щодо присвоєння почесного звання України «Мати-героїня»  "

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про схвалення Програми підтримки та розвитку комунального підприємства телерадіокомпанії «Полісся» Сарненської міської ради на 2025-2027 роки"

Документи → Проєкти рішень ради
19 квітня 2024
Про затвердження Програми підтримки та  розвитку комунального підприємства телерадіокомпанії «Полісся» Сарненської міської ради на 2025-2027 роки

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про зняття із квартирного обліку та виключення із списків громадян, які користуються правом отримання житла у виконавчому комітеті Сарненської міської ради"

Пошук документів