, Головний редактор

№46а від 25 березня 2022 року "Про створення комісії по прийманню-передачі бензину з балансу Комунальної установи «Інспекція з благоустрою міста Сарни» Сарненської міської ради на баланс Сарненської міської ради"

С А Р Н Е Н С Ь К А   М І С Ь К А   Р А Д А

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

МІСЬКОГО  ГОЛОВИ

 

25 березня 2022 року                                                                                                 № 46а

 

 

Про створення комісії по прийманню-передачі бензину з балансу Комунальної установи «Інспекція з благоустрою міста Сарни» Сарненської міської ради на баланс Сарненської міської ради

 

 

На виконання рішення Сарненської міської ради від 21.03.2022 року  № 878 «Про передачу бензину з балансу Комунальної установи «Інспекція з благоустрою міста Сарни» Сарненської міської ради на баланс Сарненської міської ради»:

  1. Створити комісію по прийманню-передачі бензину з балансу Комунальної установи «Інспекція з благоустрою міста Сарни» Сарненської міської ради на баланс Сарненської міської ради (далі - Комісія) у складі:

 

Міщеня В. П.

 

Орешко Т. Г.

 

 

 

Шило С. М.

 

Дудар О. М.

 

 

 

 

 

Шапірко А. В.

 

 

 

 

Мельникова В. А.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

заступник міського голови, голова комісії;

заступник начальника відділу фінансово-господарського забезпечення – головного бухгалтера;

в. о. начальника юридичного відділу;

головний спеціаліст відділу управління комунальною власністю управління  ЖКГ, транспорту, містобудування,

архітектури та управління

комунальною власністю;

начальник Комунальної установи «Інспекція з благоустрою міста

 

Сарни» Сарненської міської ради;

бухгалтер Комунальної установи «Інспекція з благоустрою міста Сарни» Сарненської міської ради.

  1. Доручити Комісії провести приймання-передачу бензину, вказаного у пункті 1 рішення Сарненської міської ради від 21.03.2022 року  № 878 «Про передачу бензину з балансу Комунальної установи «Інспекція з благоустрою міста Сарни» Сарненської міської ради на баланс Сарненської міської ради». Після оформлення актів приймання-передачі подати їх на затвердження Сарненському міському голові.
  2. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою, а організацію виконання покласти на заступника міського голови В. МІЩЕНЮ.

 

 

 

Міський голова                                                                       Руслан СЕРПЕНІНОВ

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про затвердження рішень про надання та припинення надання соціальних послуг"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про переведення громадянина на диференційовану форму обслуговування у відділенні соціальної допомоги вдома комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Сарненської міської ради"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про затвердження розпорядження Сарненського міського голови від 11.04.2024 № 80 та внесення змін до рішення виконавчого комітету від 05.08.2022 року № 292"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про  взяття під соціальний супровід cім`ї  Стельмах С.Л., жителів м. Сарни, Сарненського району Рівненської області, яка перебуває у складних життєвих обставинах"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про  взяття під соціальний супровід cім`ї  Сапунжийської О.Д., жителів м. Сарни, Сарненського району Рівненської області, яка перебуває у складних життєвих обставинах"

Пошук документів