, Головний редактор

№168 від 29 липня 2022 року "Про здійснення повноважень у сфері надання адміністративних послуг, що надаються територіальними органами з надання сервісних послуг Міністерства внутрішніх справ"

 

С А Р Н Е Н С Ь К А  М І С Ь К А  Р А Д А

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

МІСЬКОГО ГОЛОВИ

 

 

29 липня 2022 року

 

                           № 168

             

Про здійснення повноважень у сфері

надання адміністративних послуг, що

надаються територіальними органами

з надання сервісних послуг Міністерства

внутрішніх справ

 

 

Відповідно до Узгодженого рішення від 21 липня 2022 року, укладеного між Сарненською міською радою та ГСЦ МВС в особі Регіонального сервісного центру ГСЦ МВС в Рівненській області (філія ГСЦ МВС), взявши до уваги протокол №1 від 21 липня 2022 року до Узгодженого рішення від  21 липня 2022 року, з метою створення належних умов та організації співпраці для надання адміністративних послуг з видачі посвідчення водія, свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу та державних номерних знаків у відділі «Центр надання адміністративних послуг» Сарненської міської ради (далі - ЦНАП), керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

  1. Визначити відділ «Центр надання адміністративних послуг» Сарненської міської ради (вул.Демократична, 46, м.Сарни, Рівненська область, Україна, 34502), як структурний підрозділ, у якому надаватимуться адміністративні послуги, що надаються територіальними органами з надання сервісних послуг Міністерства внутрішніх справ.
  2. Визначити адміністратора відділу «Центр надання адміністративних послуг» Сарненської міської ради Наумець Світлану Миколаївну уповноваженою особою за надання адміністративних послуг, що надаються територіальними органами з надання сервісних послуг Міністерства внутрішніх справ та отримання доступу до Єдиного державного реєстру Міністерства внутрішніх справ.
  3. Визначити адміністратора відділу «Центр надання адміністративних послуг» Сарненської міської ради Наумець Світлану Миколаївну відповідальною особою за отримання, зберігання та використання бланкової продукції та державних номерних знаків для оформлення результатів надання адміністративних послуг з видачі посвідчення водія, реєстрації транспортних засобів.
  4. Визначити начальника відділу інформаційно-комп’ютерного забезпечення Сарненської міської ради Мельникова Тараса Михайловича відповідальною особою за реалізацію технічних рішень інформаційної взаємодії під час реалізації надання адміністративних послуг, що надаються територіальними органами з надання сервісних послуг Міністерства внутрішніх справ через відділ «Центр надання адміністративних послуг» Сарненської міської ради.
  5. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника міського голови Івана Назарця.

         

 

Міський  голова                                                                   Руслан СЕРПЕНІНОВ

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
26 квітня 2024
№ від 26 квітня 2024 року "Про схвалення Програми забезпечення депутатської діяльності депутатів Сарненської міської ради на 2025-2027 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
26 квітня 2024
№ від 26 квітня 2024 року "Про підготовку КП «Житлосервіс», КП «Екосервіс» до виконання робіт з благоустрою та озеленення території Сарненської міської територіальної громади у весняно-літній період 2024 року"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
26 квітня 2024
№ від 26 квітня 2024 року "Про схвалення Програми «Комунальне майно» на 2025-2027 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
26 квітня 2024
№ від 26 квітня 2024 року "Про схвалення Програми стимулів для медичних працівників Сарненської міської територіальної громади на 2025-2027 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
26 квітня 2024
№ від 26 квітня 2024 року "Про  схвалення змін до  Програми підготовки та підтримки підрозділів територіальної оборони, Збройних Сил України та місцевого населення до участі в русі національного спротиву в Сарненській міській територіальній гром"

Пошук документів