№187 від 02 вересня 2021 року "Про створення комісії по передачі індивідуально визначеного майна комунальної власності Сарненської міської територіальної громади в оперативне управління комунальному підприємству «Житлосервіс» "
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
МІСЬКОГО ГОЛОВИ
02 вересня 2021 року № 187
Про створення комісії по
передачі індивідуально визначеного майна
комунальної власності Сарненської
міської територіальної громади
в оперативне управління комунальному
підприємству «Житлосервіс» Сарненської
міської ради
На виконання рішень Сарненської міської ради VІIІ скликання від 14.07.2021 року №№ 359, 360:
Створити комісію по передачі індивідуально визначеного майна комунальної власності Сарненської міської територіальної громади в оперативне управління комунальному підприємству «Житлосервіс» Сарненської міської ради, у складі:
Міщеня В.П.
Шостак Я.С.
Думніцька О.П.
Місько О.О.
Лімонов Е.М.
Гуславська С.М. |
–
–
–
–
–
–
|
Заступник міського голови, голова комісії; Начальник відділу управління комунальною власністю управління ЖКГ, транспорту, містобудування, архітектури та управління комунальною власністю;
Начальник відділу фінансово-господарського забезпечення – головний бухгалтер;
Директор комунального підприємства «Житлосервіс» Сарненської міської ради; Головний інженер комунального підприємства «Житлосервіс» Сарненської міської ради;
Головний бухгалтер комунального підприємства «Житлосервіс» Сарненської міської ради.
|
2.Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою, а організацію виконання покласти на заступника міського голови В. Міщеню.
Міський голова Руслан СЕРПЕНІНОВ