№186 від 02 вересня 2021 року "Про створення комісії по передачі індивідуально визначеного майна комунальної власності Сарненської міської територіальної громади на баланс та в оперативне управління комунальній установі «Сарненський ІРЦ» "
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
МІСЬКОГО ГОЛОВИ
02 вересня 2021 року № 186
Про створення комісії по передачі
індивідуально визначеного майна
комунальної власності Сарненської
міської територіальної громади на баланс та
в оперативне управління комунальній установі
«Сарненський ІРЦ» Сарненської міської ради
На виконання рішення Сарненської міської ради VІIІ скликання від 14.07.2021 року № 343 «Про передачу індивідуально визначеного майна комунальної власності Сарненської міської територіальної громади на баланс та в оперативне управління комунальній установі «Сарненський ІРЦ» Сарненської міської ради:
- Створити комісію по передачі індивідуально визначеного майна комунальної власності Сарненської міської територіальної громади в оперативне управління комунальній установі «Сарненський ІРЦ» Сарненської міської рад, у складі:
Міщеня В. П.
Шостак Я. С.
Думніцька О. П.
Скуловець О. Г.
Мельникова В. А. |
–
–
–
–
– |
Заступник міського голови, голова комісії; Начальник відділу управління комунальною власністю управління ЖКГ, транспорту, містобудування, архітектури та управління комунальною власністю; Начальник відділу фінансово-господарського забезпечення – головний бухгалтер; В.о. директора комунальної установи «Сарненський ІРЦ» Сарненської міської ради; Провідний бухгалтер комунальної установи «Сарненський ІРЦ» |
- Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою, а організацію виконання покласти на заступника міського голови В. Міщеню.
Міський голова Руслан СЕРПЕНІНОВ