№266 від 16 листопада 2021 року "Про створення комісії із приймання-передачі індивідуально визначеного майна із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Вараського району"
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
МІСЬКОГО ГОЛОВИ
16 листопада 2021 року № 266
Про створення комісії із
приймання-передачі індивідуально
визначеного майна із спільної
власності територіальних громад сіл,
селищ, міста Вараського району
На виконання рішення Сарненської міської ради VІIІ скликання від 24.09.2021 року № 472 «Про прийняття у комунальну власність Сарненської міської територіальної громади в особі Сарненської міської ради індивідуально визначеного майна»:
- Створити комісію по прийманню-передачі індивідуально визначеного майна із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Вараського району у комунальну власність Сарненської міської територіальної громади, у складі:
Міщеня В.П. Шостак Я.С. Думніцька О. П. Карпова О. М. Дудар О. М. Антонюк Ю. В. |
– – – – – – |
Заступник міського голови, голова комісії; Начальник відділу управління комунальною власністю управління ЖКГ, транспорту, містобудування, архітектури та управління комунальною власністю; Начальник відділу фінансово-господарського забезпечення – головний бухгалтер; Начальник юридичного відділу; Головний спеціаліст відділу управління комунальною власністю управління ЖКГ, транспорту, містобудування, архітектури та управління комунальною власністю; Заступник голови Вараської районної ради. |
- Сарненській міській раді провести приймання-передачу майна, зазначеного у додатку до рішення Сарненської міської ради від 24.09.2021 року № 472, у порядку, встановленому чинним законодавством. Після оформлення актів приймання-передачі, подати їх на затвердження Сарненському міському голові.
- Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови В. Міщеню.
Міський голова Руслан СЕРПЕНІНОВ