, Головний редактор

№251 від 26 жовтня 2021 року "Про надання згоди на списання водонапірної башти"

                  

С А Р Н Е Н С Ь К А  М І С Ь К А  Р А Д А

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

МІСЬКОГО ГОЛОВИ

 

26 жовтня 2021 року                                                                                            № 251

 

Про надання згоди на

списання водонапірної башти

 

Відповідно до Положення про порядок списання майна комунальної власності Сарненської міської територіальної громади, затвердженого рішенням Сарненської міської ради від 28 травня 2021 року № 237 «Про затвердження Положення про порядок списання майна комунальної власності Сарненської міської територіальної громади», на підставі відомості про об'єкти комунальної власності Сарненської міської територіальної громади, що пропонуються до списання станом на 21 жовтня 2021 р. (додаток 1 до Положення, додається); акта інвентаризації майна комунальної власності Сарненської міської територіальної громади, що пропонується до списання (додаток 2 до Положення, додається); акта перевірки технічного стану майна, що пропонується до списання (додаток 3 до Положення, додається); техніко- економічного обґрунтування необхідності списання водонапірної башти (додається); протоколу № 1 від 25 жовтня 2021 року засідання комісії зі списання водонапірної башти, яка розташована по вул. Гродненка в с. Глушиця (додається); підпункту 20 пункту 4 статті 42, пункту 8 статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

 

  1. Надати згоду на списання водонапірної башти, яка розташована по вул. Гродненка в с. Глушиця Сарненської міської територіальної громади.
  2. Комісії Сарненської міської ради зі списання водонапірної башти:
    • провести списання водонапірної башти, яка розташована по вул. Гродненка в с.Глушиця згідно з чинним законодавством України;
    • подати на затвердження постійній комісії міської ради з економічних питань, управління комунальною власністю, житлово-комунального господарства та інвестиційного розвитку в місячний строк після закінчення процедури звіт про списання цього майна (додаток 4 до Положення).
  3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на постійну комісію міської ради з економічних питань, управління комунальною власністю, житлово-комунального господарства та інвестиційного розвитку            (М'якішев І.Ф.) та заступника міського голови Міщеню В.П.

 

 

Міський голова                                                                         Руслан СЕРПЕНІНОВ

Прикріплені файли
251-spisannja-vodonapirnoji-bashti.doc.doc

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
26 квітня 2024
№ від 26 квітня 2024 року "Про схвалення змін до Програми підтримки творчих колективів, аматорських об’єднань, виконавців, митців, діячів культури, учнів мистецьких шкіл громади на  2022-2024 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
26 квітня 2024
№ від 26 квітня 2024 року "Про надання дозволу на списання паливно-мастильних матеріалів"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
26 квітня 2024
№ від 26 квітня 2024 року "Про надання одноразової грошової допомоги мешканцям Сарненської міської територіальної громади"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
26 квітня 2024
№ від 26 квітня 2024 року "  Про надання допомоги на поховання"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
26 квітня 2024
№ від 26 квітня 2024 року "Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 29.03.2024 № 175 «Про надання одноразової грошової допомоги мешканцям Сарненської міської територіальної громади»"

Пошук документів