, Адміністратор

№442 від 04 грудня 2020 року "Про встановлення тарифу на виробництво та постачання теплової енергії для товариства з обмеженою відповідальністю «Поліська енергосервісна компанія»"

Р І Ш Е Н Н Я

 

 23 грудня  2020 року                                                                               № 442

 

Про встановлення тарифу на виробництво та постачання  теплової енергії для товариства з обмеженою відповідальністю «Поліська енергосервісна компанія»

         

     Керуючись підпунктом 2 пункту «а» статті 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», пунктом 2 частини 3  статті 4,  пунктом 2 частини 1 статті 7, статтею 10 та статтею 21  Закону України від 09.11.2017  № 2189-VIII «Про житлово-комунальні послуги», відповідно до вимог  наказу  Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України  від 12.09.2018  №239 «Про затвердження Порядку розгляду органами місцевого самоврядування розрахунків тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, а також розрахунків тарифів на комунальні послуги, поданих для їх встановлення»,  наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05.06.2018 № 130 «Про затвердження Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності», статтею 20 Закону України «Про теплопостачання»,  рішенням виконавчого комітету Сарненської міської ради від 04.12.2020 №419 «Про коригування тарифу на виробництво теплової енергії з використанням природного газу для ТОВ «Поліська енергосервісна компанія», виконавчий комітет Сарненської міської ради

        

В И Р І Ш И В:

  1. Встановити тариф на теплову енергію вироблену з використанням альтернативних джерел енергії, що надає ТОВ «Поліська енергосервісна компанія» для військової частини А-0153 в м.Сарни, вул..Суворова, 24 в розмірі 1995 грн. 25 коп. з ПДВ за 1 Гкал.
  2. Вимоги щодо показників надання послуг та зменшення плати за них у разі зниження їх якості повинні відповідати «Правилам надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення», затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 21 липня 2005 року № 630.

 

2

  1. Оприлюднити дане рішення не пізніше п’яти робочих днів з дня прийняття.
  2. Це рішення набуває чинності з моменту офіційного оприлюднення.
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на керуючого справами виконавчого комітету Сарненської міської ради Шимка В.М., першого заступника Сарненського міського голови Назарця І.П.

 

 

Міський голова                                                                    Руслан СЕРПЕНІНОВ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ОБГРУНТУВАННЯ

Пропозицій щодо встановлення  тарифу на виробництво та постачання теплової енергії з використанням альтернативних джерел енергії для Товариства з обмеженою відповідальністю «Поліська енергосервісна компанія»

 

 

Відповідно до ст. 20  Закону України «Про теплопостачання», тарифи на теплову енергію повинні забезпечувати відшкодування всіх економічно обґрунтованих витрат на виробництво, транспортування та постачання  теплової енергії, тарифи є регульованими та встановлюються органами місцевого самоврядування у межах повноважень, визначених законодавством.

Тарифи на теплову енергію для суб’єктів господарювання, що здійснюють її виробництво на установках з використанням альтернативних джерел енергії, включаючи теплоелектроцентралі, теплоелектростанції та когенераційні установки, для потреб установ та організацій, що фінансуються з державного чи місцевого бюджету, а також для потреб населення встановлюються на рівні 90 відсотків діючого для суб’єкта господарювання тарифу на теплову енергію, вироблену з використанням природного газу, для потреб відповідної категорії споживачів. У разі відсутності для суб’єкта господарювання встановленого тарифу на теплову енергію, вироблену з використанням природного газу, для потреб установ та організацій, що фінансуються з державного чи місцевого бюджету, а також для потреб населення тарифи на теплову енергію встановлюються на рівні 90 відсотків середньозваженого тарифу на теплову енергію, вироблену з використанням природного газу, для потреб відповідної категорії споживачів.

Тариф розрахований 90 % від затвердженого тарифу на виробництво теплової енергії з використанням природного газу для ТОВ «Поліська енергосервісна компанія», а саме 2216,95 грн. х 90%=1995,25 грн. з ПДВ. Діючий тариф станом на 24.09.2020 1798,98 грн. з ПДВ  ріст 10,9 відсотків

Відповідно до наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05.06.2018 № 130 «Про затвердження Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності» було опубліковане повідомлення про намір затвердити тариф на виробництво та постачання теплової енергії, виробленої з використанням альтернативних джерел енергії, що надає Товариство з обмеженою відповідальністю «Поліська енергосервісна компанія» для військової частини А-0153, яка знаходиться за адресою: Рівненська область, місто Сарни, вулиця Суворова, 24 в газеті «Сарненські новини» від 17.12.2020 №50. Відповідно до листа Товариства з обмеженою відповідальністю «Поліська енергосервісна компанія» від 23.12.2020 №2312/20 зауважень та пропозицій стосовно  тарифу від споживача військова частина А-0153 по вул..Суворова,24 м.Сарни  не надходило.

Розрахунок за спожите тепло  за військову частину А-0153 по вул..Суворова,24 м.Сарни здійснює квартирно-експлуатаційний відділ м. Рівне, вул..Чернишова,8.

 

Головний спеціаліст

з економічних питань                                                                    Алла Захарчук

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про затвердження рішень про надання та припинення надання соціальних послуг"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про переведення громадянина на диференційовану форму обслуговування у відділенні соціальної допомоги вдома комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Сарненської міської ради"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про затвердження розпорядження Сарненського міського голови від 11.04.2024 № 80 та внесення змін до рішення виконавчого комітету від 05.08.2022 року № 292"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про  взяття під соціальний супровід cім`ї  Стельмах С.Л., жителів м. Сарни, Сарненського району Рівненської області, яка перебуває у складних життєвих обставинах"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про  взяття під соціальний супровід cім`ї  Сапунжийської О.Д., жителів м. Сарни, Сарненського району Рівненської області, яка перебуває у складних життєвих обставинах"

Пошук документів