, Адміністратор

Рішення № 270 від 22.08.2019 "Про звіт головного спеціаліста по роботі з молоддю і спорту щодо виконання статті 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» в частині повноважень міськвиконкому у сфері фізкультури і спорту"

У К Р А Ї Н А

 С А Р Н Е Н С Ь К А      М І С Ь К А      Р А Д А

Р І В Н Е Н С Ь К О Ї      О Б Л А С Т І

ВИКОНАВЧИЙ   КОМІТЕТ

  Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

                                     

                                

22 серпня 2019 року                                                                              №  270

 

"Про звіт головного спеціаліста по роботі

з молоддю і спорту щодо виконання статті

32 Закону України «Про місцеве

самоврядування в Україні» в частині

повноважень міськвиконкому

у сфері фізкультури і спорту"

                           

 

Відповідно до статті 32 Закону України «Про місцеве Самоврядування в Україні» у частині повноважень міськвиконкому у сфері фізкультури і спорту, виконком міської ради

В И Р І Ш И В:

 

  1. Звіт головного спеціаліста по роботі з молоддю і спорту Набухотної Г.І. щодо виконання статті 32 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” в частині повноважень міськвиконкому у сфері фізкультури і спорту взяти до відома (додається). 
  1. Головному спеціалісту по роботі з молоддю і спорту Набухотній Г.І.:
    • продовжити роботу щодо сприяння розвитку фізичної культури та спорту на території міста;
    • сприяти проведенню спортивно-масових заходів на території міста із залученням широких верств населення до занять фізкультурою та спортом;
    • здійснювати координацію роботи фізкультурно-спортивних клубів, федерацій, громадських об'єднань, організацій при вирішенні питань розвитку фізичної культури і спорту.
    • забезпечувати участь міських футбольних команд «Олімп» та «Фаворит» (юнаки та дорослі) у волейбольних, баскетбольних чемпіонатах району, області;
    • сприяти удосконаленню роботи діючих гуртків, секцій при міських будинках культури «Сузір’я», «Залізничник», міському клубі «Колос», ПК «Юність» в напрямку організації спортивної та оздоровчої роботи; 
    • приймати участь у конкурсах, проектах, розробці програм по розвитку фізкультури і спорту, поліпшенню матеріально-технічної бази клубів;
    • сприяти роботі комісії по визначенню спортсменів, тренерів, спортивних команд м. Сарни на призначення премії міської ради у 2019 році відповідно до Програми.
    • подавати пропозиції щодо покращення та зміцнення матеріально-технічної бази фізкультурно-спортивного клубу, який діє на території міста, щодо участі у різних спортивних заходах та змаганнях міського, районного, обласного та інших значень  при формуванні міського бюджету на наступний рік. 
  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на керуючого справами міськвиконкому Бахна В.К.

 

  

 

МІСЬКИЙ ГОЛОВА                                                                   СВІТЛАНА УСИК

Прикріплені файли
270-fizkultura-i-sport-rishennja.doc.doc

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
28 березня 2024
№ від 28 березня 2024 року "Про затвердження попереднього висновку стосовно відповідності інтересам та потребам територіальної громади пропозиції Дубровицького міського голови Богдана Микульського про початок переговорів з питань організації "

Документи → Розпорядження міського голови → 2024 рік → Березень
28 березня 2024
№ 67 від 28 березня 2024 року "Про вивчення, оцінку та громадське обговорення пропозиції Дубровицького міського голови Богдана Микульського про початок переговорів з питань організації співробітництва територіальних громад у сфері надання соціально"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про погодження місця для надання послуг з прокату електросамокатів"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про встановлення режиму роботи салону краси  «BLOOM» по вул. Княгині Ольги, 23 у м. Сарни"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про  роботу Служби у справах дітей Сарненської міської ради щодо запобігання бездоглядності неповнолітніх на території Сарненської міської територіальної громади"

Пошук документів