, Головний редактор

№172 від 17 травня 2017 року "Про внесення змін до  Статутів комунальних підприємств Сарненської міської ради"

                                                                                                             

У К Р А Ї Н А

С А Р Н Е Н С Ь К А      М І С Ь К А    Р А Д А

Р І В Н Е Н С Ь К О Ї      О Б Л А С Т І

ВИКОНАВЧИЙ   КОМІТЕТ

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

17 травня  2017 року                                                                                           № 172

 

 

«Про внесення змін до  Статутів

комунальних підприємств

Сарненської міської ради»

 

             

Розглянувши звернення керівників комунальних підприємств Сарненської міської ради про внесення змін до Статутів, з метою приведення у відповідність з вимогами чинного законодавства України,  на підставі рішення міської ради №779 від 26 лютого 2008 «Про делегування повноважень виконкому Сарненської міської ради  щодо затвердження статутів об’єктів комунальної власності територіальної громади м. Сарни», керуючись статтею 15 Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань», підпунктом 1 пункту «а» частини першої статті 30 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні",  виконком міської ради

 

В И Р І Ш И В:

 

  1. Внести зміни до Статутів комунальних підприємств Сарненської міської ради «Житлосервіс» та «Екосервіс», виклавши їх в новій редакції (додається).

 

  1. Начальнику КП «Житлосервіс» (Місько О.О.), директору КП «Екосервіс» (Микосянчик О.С.) здійснити нотаріальне посвідчення правильності підпису на Статутах, провести державну реєстрацію Статутів комунальних підприємств «Житлосервіс», «Екосервіс» в новій редакції.

 

  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови Хомича В.А. та головного спеціаліста з юридичного забезпечення Товкач Т.П.

 

 

 

Міський голова                                                                                      С.Б.Усик

Прикріплені файли
-172-statuti-kp.doc.doc

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про зняття із квартирного обліку та виключення із списків громадян, які користуються правом отримання житла у виконавчому комітеті Сарненської міської ради"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про схвалення змін до Програми  підтримки спортсменів, тренерів, спортивних команд Сарненської міської територіальної громади на 2022-2024 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про розгляд заяви Переходько Валентини Степанівни про постановку на квартирну чергу у виконавчому комітеті Сарненської міської ради дитини-сироти Диптана Дмитра Сергійовича"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про розгляд заяви Мороза Володимира Гавриловича про переведення його сина Мороза Юрія Володимировича з загальної черги квартирного обліку у позачергову"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про розгляд заяви Слободянюк Оксани Григорівни про постановку на квартирну чергу у виконавчому комітеті Сарненської міської ради її сина Слободянюка Дмитрія Сергійовича"

Пошук документів