, Головний редактор

№363 від 07 жовтня 2022 року "Про  внесення змін до Програми цивільного захисту населення на 2022-2024 роки"

С А Р Н Е Н С Ь К А  М І С Ь К А  Р А Д А

Р І В Н Е Н С Ь К О Ї  О Б Л А С Т І

ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

07 жовтня 2022 року                                                                              № 363

 

Про  внесення змін до Програми цивільного захисту

населення на 2022-2024 роки

 

 

Відповідно до Кодексу цивільного захисту України, підпункту 1 пункту «а» статті 27, пункту 3 частини 1 статті 36, частини 6 статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2022 року №252 «Деякі питання формування та виконання місцевих бюджетів у період воєнного стану», виконавчий комітет міської ради

 

В И Р І Ш И В:

 

  1. Внести зміни до Програми цивільного захисту населення на 2022-2024 роки (далі – Програма), затвердженої рішенням сесії Сарненської міської ради № 335 від 14.07.2021, зі змінами, виклавши додаток до програми  в новій редакції, що додається.
  2. Фінансовому управлінню Сарненської міської ради передбачити кошти на виконання змін заходів до Програми в межах реальних фінансових можливостей бюджету міської територіальної громади на відповідні роки.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Володимира МІЩЕНЮ.

 

 

Міський  голова                                                                    Руслан СЕРПЕНІНОВ

 

 

 

 

 

 

 

                                                    СХВАЛЕНО

                                                                                  Рішення виконавчого комітету

                                                                     07.10.2022  № 363

 

 

ПРОГРАМА

цивільного захисту населення на 2022-2024 роки

 

Ця програма розроблена і прийнята на підставі статті 91 Бюджетного кодексу України, статей 19, 32 Кодексу цивільного захисту України та пункту 22 частини 1 статті 26 і пункту 3 статті 36 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні».

МЕТА ПРОГРАМИ

 

Організація виконання вимог законодавства щодо використання та приведення у готовність фонду захисних споруд цивільного захисту.

 

НАПРЯМКИ ДІЯЛЬНОСТІ ПРОГРАМИ

Цивільний захист мешканців громади.

ЗАВДАННЯ ПРОГРАМИ

 

         Проведення ремонту захисних споруд і організація роботи з дообладнання підвальних та інших заглиблених приміщень, що пристосовані для розміщення захисних споруд та які призначені для укриття населення і робочого персоналу. Придбання матеріалів, для встановлення та оплати послуг з ремонту системи оповіщення населення Сарненської міської територіальної громади та виготовлення проекту та встановлення нової системи оповіщення населення громади.

Відповідальні за виконання програми - виконком міської ради, Комунальне підприємство «Житлосервіс» Сарненської міської ради, Комунальне підприємство Сарненської міської ради «Екосервіс», Управління освіти Сарненської міської ради, Управління культури, туризму, молоді та спорту Сарненської міської ради, Комунальне некомерційне підприємство «Сарненська центральна районна лікарня» Сарненської міської ради, Комунальне некомерційне підприємство «Сарненський центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської міської ради

 

ПОКАЗНИКИ  РЕЗУЛЬТАТИВНОСТІ

 

Показники витрат:

Надання фінансової підтримки Комунальному підприємству «Житлосервіс» Сарненської міської ради, Комунальному підприємству Сарненської міської ради «Екосервіс», Комунальному некомерційному підприємству «Сарненська центральна районна лікарня» Сарненської міської ради, Комунальному некомерційному підприємству «Сарненський центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської міської ради плата послуг сторонніх організацій та придбання предметів, матеріалів Сарненською міською радою, Управлінням освіти Сарненської міської ради, Управлінням культури, туризму, молоді та спорту Сарненської міської ради.

.

 Показники результату:

Забезпечення цивільного захисту населення громади.

Джерело фінансування - бюджет міської територіальної громади.

Фінансування заходів програми здійснюється за рахунок коштів бюджету Сарненської міської територіальної громади та інших джерел не заборонених законодавством та виконання заходів наведених в додатку.

         

          Контроль за виконанням даної програми здійснюють: постійна комісія міської ради з питань бюджету, фінансів та соціальної політики; постійна комісія з економічних питань, управління комунальною власністю, житлово-комунального господарства та інвестиційного розвитку.

 

 

                                   Керуючий справами

виконавчого комітету                                                             Вячеслав ШИМКО

 

Прикріплені файли
№363 від 07 жовтня 2022 року "Про  внесення змін до Програми цивільного захисту населення на 2022-2024 роки".doc
Додаток.docx

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
28 березня 2024
№ від 28 березня 2024 року "Про затвердження попереднього висновку стосовно відповідності інтересам та потребам територіальної громади пропозиції Дубровицького міського голови Богдана Микульського про початок переговорів з питань організації "

Документи → Розпорядження міського голови → 2024 рік → Березень
28 березня 2024
№ 67 від 28 березня 2024 року "Про вивчення, оцінку та громадське обговорення пропозиції Дубровицького міського голови Богдана Микульського про початок переговорів з питань організації співробітництва територіальних громад у сфері надання соціально"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про погодження місця для надання послуг з прокату електросамокатів"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про встановлення режиму роботи салону краси  «BLOOM» по вул. Княгині Ольги, 23 у м. Сарни"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про  роботу Служби у справах дітей Сарненської міської ради щодо запобігання бездоглядності неповнолітніх на території Сарненської міської територіальної громади"

Пошук документів