, Головний редактор

№527 від 05 листопада 2021 року "Про підготовку об’єктів житлово- комунального господарства та об’єктів соціальної сфери до осінньо-зимового періоду 2021-2022 років"

                                                                         

              С А Р Н Е Н С Ь К А      М І С Ь К А      Р А Д А

                                     Р І В Н Е Н С Ь К О Ї      О Б Л А С Т І

                                       ВИКОНАВЧИЙ   КОМІТЕТ

                                   Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

 

05 листопада 2021 року                                                                                             № 527

 

Про підготовку об’єктів житлово-

комунального господарства та об’єктів

соціальної сфери до осінньо-зимового

періоду 2021-2022 років

 

Заслухавши інформацію заступника директора КП «Сарнитеплосервіс» Панасюка Валерія Борисовича про стан підготовки об’єктів теплопостачання КП «Сарнитеплосервіс» до осінньо-зимового періоду 2021-2022 років, інформацію директора КП «Житлосервіс» Міська Олександра Олександровича про хід підготовки житлового фонду, що перебуває в управлінні КП «Житлосервіс» та іншого майна міської комунальної власності до експлуатації в осінньо-зимовий період 2021-2022 рр., інформацію заступника директора КП «Екосервіс» Шапірка Максима Миколайовича про стан готовності до роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022 років, керуючись Законом України «Про  житлово-комунальні послуги», пунктом 1 частини «а» статті 30, частиною 6 статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради

 

В И Р І Ш И В:

 

  1. Інформації заступника директора КП «Сарнитеплосервіс» Панасюка Валерія Борисовича про стан підготовки об’єктів теплопостачання КП «Сарнитеплосервіс» до осінньо-зимового періоду 2021-2022 років, директора КП «Житлосервіс» Міська Олександра Олександровича про хід підготовки житлового фонду, що перебуває в управлінні КП «Житлосервіс» та іншого майна міської комунальної власності до експлуатації в осінньо-зимовий період 2021-2022 рр., інформацію заступника директора КП «Екосервіс» Шапірка Максима Миколайовича про стан готовності до роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022 років взяти до відома (додаються).

 

  1. Заступнику директора КП «Сарнитеплосервіс» Панасюку Валерію Борисовичу:

 

  • Постійно створювати двотижневий запас палива на підприємстві, відповідно до потреби, для проходження опалювального періоду 2021-2022 років.

 

 

  • Вжити заходів щодо погашення підприємством заборгованості по виплаті заробітної плати працівникам.

 

  • Вжити заходів щодо погашення перед підприємством заборгованості споживачів за спожиту теплову енергію.

 

  1. Директору КП «Житлосервіс» Міську Олександру Олександровичу:

 

  • Створити на підприємстві необхідний запас посипочних та протиожеледних матеріалів для оперативної обробки прибудинкових територій багатоквартирних житлових будинків під час ожеледиці.

 

  • Забезпечити підприємство ручним інструментом для розчищення снігу біля під’їздів багатоквартирних житлових будинків та теплим одягом працівників бригад, що виконуватимуть такі роботи.

 

  • Здійснити утеплення вхідних дверей у під’їздах багатоквартирних житлових будинків та забезпечити навішування на них пружин.

 

  • Забезпечити роботу цілодобової диспетчерської служби на підприємстві з метою оперативного реагування на виникнення аварійних ситуацій.

 

  • Вжити заходів щодо погашення перед підприємством заборгованості споживачів за послуги з управління багатоквартирним будинком.

 

  1. Директору КП «Екосервіс» Солтісу Олегу Ярославовичу:

 

  • Створити на підприємстві необхідний запас посипочних та протиожеледних матеріалів для оперативної обробки доріг, вулиць, тротуарів Сарненської міської територіальної громади під час ожеледиці.

 

  • Забезпечити підприємство ручним інструментом для розчищення снігу та теплим одягом працівників бригад, що виконуватимуть такі роботи.

 

  • Створити аварійний запас паливно-мастильних матеріалів на підприємстві.

 

  • Перевірити готовність наявної на підприємстві спеціалізованої техніки для розчищення снігу та посипальної техніки.

 

  • Укласти договори із суб’єктами господарювання про залучення спеціалізованої снігоочисної техніки для розчищення від снігу доріг та вулиць на території Сарненської міської територіальної громади.

 

  • Забезпечити роботу цілодобової диспетчерської служби на підприємстві з метою оперативного реагування на виникнення аварійних ситуацій.

 

  • Вжити заходів щодо погашення перед підприємством заборгованості споживачів за послуги з централізованого водовідведення та послуги із вивезення та захоронення твердих побутових відходів.

         

  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Тараса Драганчука.

 

 

 

Міський голова                                                                           Руслан СЕРПЕНІНОВ

Прикріплені файли
527-pidgotovka-obyektiv-zhkg-ta-socialnoji-sferi-do-osinno-zimovogo-periodu-2021-2022-rokiv.doc.doc

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про зняття із квартирного обліку та виключення із списків громадян, які користуються правом отримання житла у виконавчому комітеті Сарненської міської ради"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про схвалення змін до Програми  підтримки спортсменів, тренерів, спортивних команд Сарненської міської територіальної громади на 2022-2024 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про розгляд заяви Переходько Валентини Степанівни про постановку на квартирну чергу у виконавчому комітеті Сарненської міської ради дитини-сироти Диптана Дмитра Сергійовича"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про розгляд заяви Мороза Володимира Гавриловича про переведення його сина Мороза Юрія Володимировича з загальної черги квартирного обліку у позачергову"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про розгляд заяви Слободянюк Оксани Григорівни про постановку на квартирну чергу у виконавчому комітеті Сарненської міської ради її сина Слободянюка Дмитрія Сергійовича"

Пошук документів