, Адміністратор

№ 872 від 06 березня 2022 року "Про схвалення звернення Сарненської міської ради до Президента США, Президента Франції, Канцлера Німеччини, Прем’єр-міністра Великобританії, Генерального Секретаря НАТО, Урядів та парламентів країн-членів НАТО...

     Р І Ш Е Н Н Я

 

 

 

 

06 березня 2022 року

                                               № 872

 

Про схвалення звернення Сарненської міської ради до Президента США, Президента Франції, Канцлера Німеччини, Прем’єр-міністра Великобританії, Генерального Секретаря НАТО, Урядів та парламентів країн-членів НАТО, Послів та дипломатичного корпусу усіх держав НАТО з вимогою про закриття неба над Україною та направлення миротворчого контингенту ООН в Україну

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

У зв’язку з військовою агресією Російської Федерації проти України, обстрілами російською авіацією міст, сіл, селищ України, внаслідок чого гинуть тисячі мирних українців, керуючись статтями 26, 59  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

  1. Схвалити звернення Сарненської міської ради до Президента США, Президента Франції, Канцлера Німеччини, Прем’єр-міністра Великобританії, Генерального Секретаря НАТО, Урядів та парламентів країн-членів НАТО, Послів та дипломатичного корпусу усіх держав НАТО з вимогою про закриття неба над Україною та направлення миротворчого контингенту ООН в Україну (текст звернення додається).
  2. Направити це звернення до вказаних адресатів засобами електронної пошти.

 

 

Міський голова                                                                   Руслан СЕРПЕНІНОВ

 

 

Додаток

до рішення Сарненської міської ради

06 березня 2022 року

№ 872

 

 

Звернення

Сарненської міської ради до Президента США, Президента Франції, Канцлера Німеччини, Прем’єр-міністра Великобританії, Генерального Секретаря НАТО, Урядів та парламентів країн-членів НАТО, Послів та дипломатичного корпусу усіх держав НАТО з вимогою про закриття неба над Україною

та направлення миротворчого контингенту ООН в Україну

 

В Україні одинадцятий день триває війна. Російська агресія – це війна проти Українського народу, який став на захист свободи та європейських демократичних цінностей. Ворог хоче знищити не лише Українську Незалежність, він фізично хоче знищити українців як націю.

За цей час загинули тисячі мирних українців, з них багато дітей. Окупантом руйнуються житлові будинки, об’єкти соціальної інфраструктури: лікарні, освітні заклади тощо.

Забрані життя наших громадян й руйнування спричинені здебільшого нальотами військової авіації та ракет, що тотально б’ють по українській території. Результати цього варварства бачить увесь світ.

З огляду на це Сарненська міська рада звертається до Президента США, Президента Франції, Канцлера Німеччини, Прем’єр-міністра Великобританії, Генерального Секретаря НАТО, Урядів та парламентів країн-членів НАТО, Послів та дипломатичного корпусу усіх держав НАТО з вимогою про закриття неба над Україною та негайного надання нашій державі допомоги у вигляді винищувачів, інших засобів протиповітряної оборони. А також звертаємось до Ради Безпеки ООН щодо направлення миротворчого контингенту для охорони об'єктів критичної  інфраструктури України.

 

 

 

Секретар міської ради                                                                      Андрій МИЧКА

 

Останні документи

Документи → Проєкти рішень ради
29 березня 2024
Про надання дозволу на розроблення детального плану території

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
28 березня 2024
№ від 28 березня 2024 року "Про затвердження попереднього висновку стосовно відповідності інтересам та потребам територіальної громади пропозиції Дубровицького міського голови Богдана Микульського про початок переговорів з питань організації "

Документи → Розпорядження міського голови → 2024 рік → Березень
28 березня 2024
№ 67 від 28 березня 2024 року "Про вивчення, оцінку та громадське обговорення пропозиції Дубровицького міського голови Богдана Микульського про початок переговорів з питань організації співробітництва територіальних громад у сфері надання соціально"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про погодження місця для надання послуг з прокату електросамокатів"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про встановлення режиму роботи салону краси  «BLOOM» по вул. Княгині Ольги, 23 у м. Сарни"

Пошук документів