, Головний редактор

№1219 від 31 березня 2023 року "Про порядок денний позачергової дев’ятнадцятої сесії Сарненської міської ради восьмого скликання "

С А Р Н Е Н С Ь К А  М І С Ь К А  Р А Д А

Р І В Н Е Н С Ь К О Ї   О Б Л А С Т І

(VІІІ  С К Л И К А Н Н Я)

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

31 березня  2023 року

                                            № 1219

 

Про порядок денний позачергової дев’ятнадцятої сесії Сарненської міської ради восьмого скликання 

 

Відповідно до частини 15 статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», глави ІV «Порядок денний сесії» розділу ІІ «Сесії міської ради» Регламенту Сарненської міської ради, затвердженого рішенням  міської ради  від 20 листопада 2020 року № 13 (зі змінами), міська рада

 

 

В И Р І Ш И Л А:

 

 

Затвердити порядок денний позачергової 19-ї сесії Сарненської міської ради восьмого скликання:

 

  1. Про звіт міського голови про роботу виконавчих органів ради щодо виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку Сарненської міської територіальної громади та здійснення державної регуляторної політики за 2021-2022 роки.
  2. Про звіти голів постійних комісій Сарненської міської ради про роботу постійних комісій.
  3. Про затвердження положення про старосту.
  4. Про затвердження змін до цільової Програми профілактики правопорушень та боротьби із злочинністю на 2022-2024 роки.
  5. Про внесення змін до Регламенту Сарненської міської ради VIII скликання.
  6. Про утворення пересувного віддаленого робочого місця адміністратора Центру надання адміністративних послуг Сарненської міської ради.
  7. Про внесення змін до  Програми розвитку вторинної/спеціалізованої медичної допомоги на території громади та фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Сарненська центральна районна лікарня» Сарненської міської ради на 2022-2024 роки.
  8. Про внесення змін до Програми організації безоплатного та пільгового відпуску лікарських засобів за рецептами лікарів у разі амбулаторного лікування окремих груп населення та за певними категоріями захворювань  на 2022-2024 роки.
  9. Про затвердження змін до Програми розвитку фізичної культури і спорту на 2022-2024 роки.
  10. Про внесення змін до Програми підтримки спортсменів, тренерів, спортивних команд Сарненської міської територіальної громади на 2022-2024 роки.
  11. Про внесення змін до Програми розвитку житлово-комунального господарства на території Сарненської міської територіальної громади на 2021-2024 роки.
  12. Про внесення змін до Програми сприяння створенню, фінансової підтримки та забезпечення функціонування об’єднань співвласників багатоквартирних будинків  на території Сарненської міської територіальної громади на 2022-2024 роки. 
  13. Про внесення змін до Програми по здійсненню благоустрою на 2022-2024 роки.
  14. Про внесення змін до Програми забезпечення розроблення містобудівної документації Сарненської міської територіальної громади Сарненського району Рівненської області на 2021 – 2025 роки.
  15. Про Програму розвитку інформаційної політики, промоції та міжнародного співробітництва Сарненської міської територіальної громади на 2023-2025 роки.
  16. Про внесення змін до Програми розвитку земельних відносин на 2022-2024 роки.
  17. Про внесення змін до Програми підготовки територіальної оборони та місцевого населення до участі в русі національного спротиву в Сарненській міській територіальній громаді на 2022 – 2024 роки.
  18. Про внесення змін до Програми цивільного захисту населення                    на 2022-2024 роки.                                                                                  
  19. Про затвердження Програми фінансової підтримки комунального підприємства готель «Случ» Сарненської міської ради на 2023 рік.
  20. Про затвердження висновку про вартість майна. (Нежитлові приміщення будівлі готелю «Случ»,  загальною  площею 1362,0  кв.м, за адресою: м. Сарни, вул. Соборна, 1).
  21. Про внесення змін до Програми розвитку та фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Сарненський центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської міської ради на 2021 - 2024 роки.
  22. Про затвердження висновку про вартість майна. (Частини нежитлового приміщення, а саме: на першому поверсі будівлі районної поліклініки загальною площею 2,8 кв.м у м. Сарни, вул. Ковельська, 7).
  23. Про затвердження висновку про вартість майна. (Частини приміщення амбулаторії ЗПСМ Кричильської дільниці загальною площею 44,4 кв.м у с. Кричильськ, вул. Л.Куліша, 2).
  24. Про перейменування існуючих вулиць на території Сарненської міської територіальної громади.
  25. Про передачу індивідуально визначеного майна з балансу управління освіти Сарненської міської ради на баланс та в оперативне управління закладам та установам освіти Сарненської міської ради.
  26. Про затвердження висновку про вартість майна. (Частини нежитлового приміщення будівлі їдальні Бутейківської гімназії Сарненської міської ради, загальною площею 44,5м², у с. Бутейки, вул. Центральна, 13).
  27. Про затвердження Положення про порядок встановлення, обліку та демонтажу пам’ятних знаків, меморіальних та анотаційних дощок на території Сарненської міської територіальної громади.
  28. Про погодження Положення про молодіжну раду при Сарненській міській раді у новій редакції.
  29. Про безоплатну передачу підручників на баланс Сарненського ліцею №4 Сарненської міської ради Сарненського району Рівненської області.
  30. Про затвердження Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності.
  31. Про внесення змін до рішення Сарненської міської ради від 14.07.2022 № 925 «Про створення фонду захисних споруд цивільного захисту Сарненської міської територіальної громади» (із змінами). (Філія І ст. с. Дубки ОЗ Люхчанський ліцей Сарненської міської ради; с.Дубки, вул. Шкільна, 3Б).                                   
  32. Про надання дозволу щодо укладення договору з доступу до об’єктів будівництва для розміщення технічних засобів телекомунікацій ТОВ «лайфселл» та встановлення плати за доступ до елементів інфраструктури об’єктів будівництва комунальної власності Сарненської міської територіальної громади. (Частина металевої димової труби та технічний майданчик, загальною площею 30 кв. м, за адресою: місто Сарни, вул. Ярослава Мудрого, 3).
  33. Про затвердження розпоряджень Сарненського міського голови та рішень виконавчого комітету міської ради, прийнятих у міжсесійний період.
  34. Про звернення щодо передачі майна державної власності у комунальну 

власність Сарненської міської територіальної громади.  (Будівлі лабораторно-адміністративного корпусу по вул. Дослідна станція, 32, м. Сарни).

  1. Про внесення змін до рішення Сарненської  міської  ради від 25.02.2021 № 103 «Про передачу на баланс та у господарське відання або оперативне управління майна комунальної власності Сарненської міської територіальної громади комунальним  суб’єктам господарювання». (Виключити пункт 714 додатку до рішення від 25.02.2021 №103 – Приміщення бібліотеки будинку культури загальною площею 79.9 кв.м, с.Цепцевичі, вул.Центральна, 56).
  2. Про визначення балансоутримувача та передачу в оперативне управління майна. (Приміщення клубу  за адресою: с.Угли, вул. Центральна, 30 А; приміщення будинку культури за адресою: с.Кричильськ, вул. Шевченка, 196 А).
  3. Про безоплатну передачу джерела безперебійного живлення на баланс закладу дошкільної освіти № 6 «Казка» Сарненської міської ради.
  4. Про передачу на баланс майна комунальному підприємству Сарненської міської ради «Екосервіс». (Проєкт «ГОВЕРЛА» – плаваюча мотопомпа ZNT).
  5. Про прийняття у комунальну власність Сарненської міської територіальної громади майна, яке було придбане в рамках Проєкту «ГОВЕРЛА». (Бензин А-95 АЗС «ОККО», паливний суперталон номіналом 20 літрів).
  6. Про передачу на баланс майна комунальному підприємству Сарненської міської ради «Екосервіс», управлінню культури, туризму, молоді та спорту Сарненської міської ради. (Дитячий спортивний інвентар).
  7. Про передачу на баланс майна комунальному підприємству «Житлосервіс» Сарненської міської ради. (Карусель «Веселка» з трапом, комплект обладнання для ігрового майданчика).
  8. Про прийняття у комунальну власність Сарненської міської територіальної громади міжнародної технічної допомоги. (Портативне джерело живлення малої потужності Goal Zero Yeti 500X).
  9. Про прийняття у комунальну власність Сарненської міської територіальної громади товарів, що визнаються гуманітарною допомогою.
  10. Про внесення змін до бюджету Сарненської міської територіальної громади на 2023 рік.
  11. Про звернення депутатів Сарненської міської ради до дипломатичних місій, представництв міжнародних організацій щодо недопущення участі російських та білоруських спортсменів у Олімпійських іграх та Азійських іграх.
  12. Про внесення змін до рішення Сарненської міської ради від 24.09.2021 № 492 «Про створення постійно діючої комісії Сарненської міської ради із встановлення факту отруєння бджіл».
  13. Про розгляд листів, заяв, звернень громадян, підприємств, установ і організацій Сарненської міської ради із земельних питань.
  14. Різне.

 

              

                                                                                                 

Міський голова                                                                 Руслан СЕРПЕНІНОВ

Прикріплені файли
№1219 від 31 березня 2023 року "Про порядок денний позачергової дев’ятнадцятої сесії Сарненської міської ради восьмого скликання ".doc

Останні документи

Документи → Проєкти рішень ради
10 травня 2024
Про затвердження змін до Програми забезпечення  розроблення містобудівної документації  Сарненської міської територіальної громади  Сарненського району Рівненської області  на 2021-2025 роки

Документи → Проєкти рішень ради
10 травня 2024
Про затвердження змін до Програми соціального захисту громадян «Турбота» на 2022-2024 роки

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
10 травня 2024
№ від 10 травня 2024 року "Про схвалення Програми соціальної підтримки ветеранів війни, військовослужбовців та членів їх сімей на 2025-2027 роки"

Документи → Проєкти рішень ради
10 травня 2024
Про затвердження Програми соціального захисту громадян «Турбота» на 2025-2027 роки

Документи → Розпорядження міського голови → 2024 рік → Травень
09 травня 2024
№ 93 від 09 травня 2024 року "Про внесення змін до розпорядження міського голови від 31 березня 2021 року № 54"

Пошук документів