, Головний редактор

№442 від 24 вересня 2021 року "Про надання дозволу на укладання договору фінансового лізингу"

     Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

 

24 вересня  2021 року                                                                            №  442

 

Про надання дозволу на укладання

договору фінансового лізингу

 

         Розглянувши лист директора КП «Екосервіс» № 516 від 10.09.2021, з метою забезпечення виконання порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на розвиток комунальної інфраструктури, у тому числі на придбання комунальної техніки, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 11.08.2021 № 883 «Питання надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на розвиток комунальної інфраструктури, у  тому числі на придбання комунальної техніки», керуючись статтями 25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями міської ради, міська рада

 

                                               В И Р І Ш И Л А:

 

  1. Надати дозвіл комунальному підприємству Сарненської міської ради «Екосервіс» на укладання договору фінансового лізингу, з метою забезпечення виконання порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на розвиток комунальної інфраструктури, у тому числі на придбання комунальної техніки.
  2. Надати гарантію співфінансування з бюджету Сарненської міської територіальної громади лізингових платежів відповідно до умов та в порядку, встановленому договором фінансового лізингу.
  3. У разі розірвання уповноваженим банком договору фінансового лізингу на підставі несплати комунальним підприємством лізингових платежів, передбачених договором фінансового лізингу, субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на розвиток комунальної інфраструктури, у тому числі на придбання комунальної техніки підлягає поверненню до державного бюджету в повному обсязі протягом трьох місяців з моменту розірвання договору фінансового лізингу.
  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійні комісії міської ради відповідно до визначених функцій та повноважень.

 

Міський голова                                                           Руслан СЕРПЕНІНОВ

 

Прикріплені файли
№442 від 24 вересня 2021 року "Про надання дозволу на укладання договору фінансового лізингу".docx

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
28 березня 2024
№ від 28 березня 2024 року "Про затвердження попереднього висновку стосовно відповідності інтересам та потребам територіальної громади пропозиції Дубровицького міського голови Богдана Микульського про початок переговорів з питань організації "

Документи → Розпорядження міського голови → 2024 рік → Березень
28 березня 2024
№ 67 від 28 березня 2024 року "Про вивчення, оцінку та громадське обговорення пропозиції Дубровицького міського голови Богдана Микульського про початок переговорів з питань організації співробітництва територіальних громад у сфері надання соціально"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про погодження місця для надання послуг з прокату електросамокатів"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про встановлення режиму роботи салону краси  «BLOOM» по вул. Княгині Ольги, 23 у м. Сарни"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про  роботу Служби у справах дітей Сарненської міської ради щодо запобігання бездоглядності неповнолітніх на території Сарненської міської територіальної громади"

Пошук документів