, Адміністратор

№98 від 25 лютого 2021 року "Про порядок використання плати за оренду та орендні ставки на нерухоме майно (будівлі, споруди, приміщення) закладів охорони здоров'я комунальної власності Сарненської міської територіальної громади"

Р І Ш Е Н Н Я

 

25 лютого 2021 року

                                             № 98

 

Про порядок використання плати за оренду

та орендні ставки на нерухоме майно

(будівлі, споруди, приміщення) закладів

охорони здоров'я комунальної власності

Сарненської міської територіальної громади

 

З метою зменшення фінансового навантаження на орендодавців майна балансоутримувачів  комунальної власності, беручи до уваги рішення міської ради  від 25.02.2021 № 99 "Про затвердження переліку підприємств, установ, організацій, що надають соціально важливі послуги населенню", керуючись Законом України «Про оренду державного та комунального майна», постановою Кабінету Міністрів України від 03.06.2020 №483 "Деякі питання оренди державного та комунального майна", статтею 762 Цивільного кодексу України, статтями 25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями міської ради, міська рада

В И Р І Ш И Л А:

 

  1. Звільнити комунальні некомерційні підприємства "Сарненська центральна районна лікарня»", "Сарненський центр первинної медикосанітарної допомоги", "Сарненська стоматологічна поліклініка" Сарненської міської ради від сплати до міського бюджету в розмірі 30% орендної плати, яка справляється з КНП "Сарненська центральна районна лікарня»", "Сарненський центр первинної медикосанітарної допомоги", "Сарненська стоматологічна поліклініка", як балансоутримувачів комунального майна, згідно укладених договорів оренди.
  2. Оприлюднити це рішення на офіційному сайті Сарненської міської ради.
  3. Загальному відділу виконавчого комітету (О. Іванкова) довести це рішення до відома орендодавців КНП "Сарненська центральна районна лікарня»", "Сарненський центр первинної медикосанітарної допомоги", "Сарненська стоматологічна поліклініка",з метою вчинення ними дій відповідно до чинного законодавства України.
  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійні комісії міської ради з питань охорони здоров'я (О.Максимук) та з економічних питань, управління комунальною власністю, житлово-комунального господарства та інвестиційного розвитку (І.М'якішев).

 

Міський голова                                                                      Руслан СЕРПЕНІНОВ

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
23 квітня 2024
№ від 23 квітня 2024 року "Про затвердження подання до суду про призначення опікуна для недієздатної особи"

Документи → Розпорядження міського голови → 2024 рік → Квітень
23 квітня 2024
№ 87 від 19 квітня 2024 року "Про затвердження зведеного кошторисного розрахунку вартості наданих послуг на поточний ремонт котельні адмінприміщення Люхчанської сільської ради Сарненського району Рівненської області"

Документи → Проєкти рішень ради
23 квітня 2024
Про затвердження Програми запобігання виникненню, ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій та протидії пожежам у природних екосистемах Сарненської міської територіальної громади на 2025 – 2027 роки

Документи → Проєкти рішень ради
23 квітня 2024
Про  затвердження  Програми  цивільного захисту населення   Сарненської міської територіальної  громади на 2025-2027 роки

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
23 квітня 2024
№ від 23 квітня 2024 року "Про  схвалення Програми цивільного захисту населення Сарненської міської територіальної  громади на 2025 - 2027 роки"

Пошук документів