, Головний редактор

№1025 від 11 листопада 2022 року "Про  внесення змін до Програми цивільного захисту населення на 2022-2024 роки"

С А Р Н Е Н С Ь К А    М І С Ь К А     Р А Д А

Р І В Н Е Н С Ь К О Ї   О Б Л А С Т І

 ( VІІІ  С К Л И К А Н Н Я )

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

11  листопада  2022 року                                                                                 № 1025             

 

Про  внесення змін до Програми цивільного захисту населення на 2022-2024 роки

 

         Керуючись Кодексом цивільного захисту України, пунктом 22 частини першої статті 26  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою  використання та приведення у готовність фонду захисних споруд цивільного захисту громади, за погодженням із  постійними комісіями міської ради,  міська рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

  1.  Затвердити  схвалені рішенням виконавчого комітету міської ради від 10.11.2022 №389 зміни до Програми цивільного захисту                                населення на 2022-2024 роки (далі – Програма), затвердженої рішенням міської ради від 14.07.2021 № 335, шляхом викладення її в новій редакції (додається).
  2. Фінансовому управлінню міської ради при формуванні  бюджету міської територіальної громади та внесенні змін до нього передбачати видатки на виконання заходів  Програми в межах наявних фінансових ресурсів.
  3. Відділу з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту та мобілізаційної роботи   Сарненської міської ради  інформувати  Сарненську міську раду про виконання Програми у  грудні щорічно.
  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з  питань розвитку села, регламенту, депутатської діяльності та правопорядку (Скрипка С.В.), а організацію виконання – на заступника міського голови Володимира МІЩЕНЮ.

 

 

 

    Міський голова                                                                Руслан СЕРПЕНІНОВ

                                   

 

 СХВАЛЕНО                                                                  ЗАТВЕРДЖЕНО                     

 Рішення виконавчого комітету міської ради               Рішення міської ради

 10.11.2022 № 389                                                            11.11.2022 №  1025

 

 

ПРОГРАМА

цивільного захисту населення на 2022-2024 роки

 

Ця програма розроблена і прийнята на підставі статті 91 Бюджетного кодексу України, статей 19, 32 Кодексу цивільного захисту України та підпункту 1 пункту «а»  частини 1 статті 361 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про правовий режим воєнного стану», згідно указу Президента України від 24.02.2022 №64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні», затвердженого Законом України від 24.02.2022 № 2102-ІХ, зі змінами.

 

МЕТА ПРОГРАМИ

 

Організація виконання вимог законодавства щодо використання та приведення у готовність фонду захисних споруд цивільного захисту.

 

НАПРЯМК   И ДІЯЛЬНОСТІ ПРОГРАМИ

Цивільний захист мешканців громади.

ЗАВДАННЯ ПРОГРАМИ

 

         Проведення ремонту захисних споруд і організація роботи з дообладнання підвальних та інших заглиблених приміщень, що пристосовані для розміщення захисних споруд та які призначені для укриття населення і робочого персоналу. Придбання матеріалів, для встановлення та оплати послуг з ремонту системи оповіщення населення Сарненської міської територіальної громади та виготовлення проекту та встановлення нової системи оповіщення населення громади.

Відповідальні за виконання програми - виконком міської ради, Комунальне підприємство «Житлосервіс» Сарненської міської ради, Комунальне підприємство Сарненської міської ради «Екосервіс», Управління освіти Сарненської міської ради, Управління культури, туризму, молоді та спорту Сарненської міської ради, Комунальне некомерційне підприємство «Сарненська центральна районна лікарня» Сарненської міської ради, Комунальне некомерційне підприємство «Сарненський центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської міської ради

 

 

 

 

 

ПОКАЗНИКИ  РЕЗУЛЬТАТИВНОСТІ

 

Показники витрат:

Надання фінансової підтримки Комунальному підприємству «Житлосервіс» Сарненської міської ради, Комунальному підприємству Сарненської міської ради «Екосервіс», Комунальному некомерційному підприємству «Сарненська центральна районна лікарня» Сарненської міської ради, Комунальному некомерційному підприємству «Сарненський центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської міської ради плата послуг сторонніх організацій та придбання предметів, матеріалів Сарненською міською радою, Управлінням освіти Сарненської міської ради, Управлінням культури, туризму, молоді та спорту Сарненської міської ради.

 

 Показники результату:

Забезпечення цивільного захисту населення громади.

Джерело фінансування - бюджет міської територіальної громади.

Фінансування заходів програми здійснюється за рахунок коштів бюджету Сарненської міської територіальної громади та інших джерел не заборонених законодавством, шляхом надання міжбюджетних трансфертів державному, обласному бюджетам та виконання заходів, наведених у додатку.

         

          Контроль за виконанням цієї програми здійснюють: постійна комісія міської ради з питань бюджету, фінансів та соціальної політики; постійна комісія з економічних питань, управління комунальною власністю, житлово-комунального господарства та інвестиційного розвитку.

 

 

 

Секретар міської ради                                                                    Андрій  МИЧКА


Прикріплені файли
№1025 від 11 листопада 2022 року "Про  внесення змін до Програми цивільного захисту населення на 2022-2024 роки".docx
Додаток.docx

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
28 березня 2024
№ від 28 березня 2024 року "Про затвердження попереднього висновку стосовно відповідності інтересам та потребам територіальної громади пропозиції Дубровицького міського голови Богдана Микульського про початок переговорів з питань організації "

Документи → Розпорядження міського голови → 2024 рік → Березень
28 березня 2024
№ 67 від 28 березня 2024 року "Про вивчення, оцінку та громадське обговорення пропозиції Дубровицького міського голови Богдана Микульського про початок переговорів з питань організації співробітництва територіальних громад у сфері надання соціально"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про погодження місця для надання послуг з прокату електросамокатів"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про встановлення режиму роботи салону краси  «BLOOM» по вул. Княгині Ольги, 23 у м. Сарни"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про  роботу Служби у справах дітей Сарненської міської ради щодо запобігання бездоглядності неповнолітніх на території Сарненської міської територіальної громади"

Пошук документів