, Головний редактор

Про затвердження Програми розвитку закладу позашкільної освіти «Підлітковий клуб «Юність»  Сарненської міської ради Сарненського району Рівненської області на 2025 – 2027 роки

С А Р Н Е Н С Ь К А  М І С Ь К А  Р А Д А

Р І В Н Е Н С Ь К О Ї   О Б Л А С Т І

(VІІІ  С К Л И К А Н Н Я)

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

 

   

__________________ 2024  року                                                                          № ___

 

Про затвердження Програми розвитку закладу позашкільної освіти

«Підлітковий клуб «Юність»  Сарненської міської ради

Сарненського району Рівненської області на 2025 – 2027 роки

Відповідно до пункту 22 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про позашкільну освіту», з метою розвитку та підвищення якості освітньої діяльності закладу, формування його інноваційного освітнього простору, за погодженням з постійними комісіями міської ради, міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Затвердити схвалену виконавчим комітетом Сарненської міської ради Програми розвитку закладу позашкільної освіти «Підлітковий клуб «Юність» Сарненської міської ради Сарненського району Рівненської області на 2025 – 2027 роки (далі – Програма), що додається.
  2. Фінансовому управлінню Сарненської міської ради передбачати кошти на виконання заходів з реалізації Програми розвитку закладу позашкільної освіти «Підлітковий клуб «Юність» Сарненської міської ради Сарненського району Рівненської області на 2025 – 2027 роки в бюджеті Сарненської міської територіальної громади на відповідні роки в межах наявних фінансових ресурсів.
  3. Управлінню культури, туризму, молоді та спорту Сарненської міської ради інформувати Сарненську міську раду про хід виконання Програми щороку до 25 грудня.
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань освіти, культури, молоді та спорту (Оксана Куліш), а організацію виконання  рішення – на першого заступника міського голови Івана НАЗАРЦЯ.

 

Міський голова                                                                       Руслан СЕРПЕНІНОВ                                                      

Прикріплені файли
Про затвердження Програми розвитку закладу позашкільної освіти «Підлітковий клуб «Юність»  Сарненської міської ради Сарненського району Рівненської області на 2025 – 2027 роки.doc
Програма.doc
Заходи.doc

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
17 травня 2024
№ від 17 травня 2024 року "Про  розгляд звернення   Кушнір Галини Олександрівни, жительки м. Сарни, Сарненського району Рівненської області, щодо присвоєння почесного звання України «Мати-героїня»  "

Документи → Розпорядження міського голови → 2024 рік → Квітень
17 травня 2024
№ 86 від 17 квітня 2024 року "Про внесення змін до розпорядження Сарненського міського голови від 25.02.2022 № 27в «Про  передачу комунального майна Сарненської міської територіальної громади"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
17 травня 2024
№ від 17 травня 2024 року "Про  розгляд звернення   Бігун  Валентини Ігнатівни, жительки сел. Чемерне, Сарненського району Рівненської області, щодо присвоєння почесного звання України «Мати-героїня»  "

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
17 травня 2024
№ від 17 травня 2024 року "Про затвердження комунальному підприємству «Сарнитеплосервіс» Сарненської міської ради розрахунку обсягу заборгованості різниці в тарифах на теплову енергію, що вироблялася, транспортувалася та постачалась населенню"

Документи → Проєкти рішень ради
16 травня 2024
Про затвердження змін до Програми  розвитку житлово-комунального господарства на території Сарненської міської територіальної громади на 2021-2024 роки

Пошук документів