, Головний редактор

  Про надання згоди на безоплатне прийняття об'єкта державної власності у комунальну власність Сарненської міської територіальної громади

 

С А Р Н Е Н С Ь К А  М І С Ь К А  Р А Д А

Р І В Н Е Н С Ь К О Ї   О Б Л А С Т І

(VІII С К Л И К А Н Н Я)

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

 

 ___________________ 2024 року                                                         

                                           № ______

 

Про надання згоди на безоплатне прийняття об'єкта державної власності у комунальну власність Сарненської міської територіальної громади

 

       Розглянувши лист Головного управління ДПС у Рівненській області Державної податкової служби України від  03.04.2024 № 6638/5/17-00-17-14, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Закону України «Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності», з метою прийняття у комунальну власність Сарненської міської територіальної громади нерухомого майна, за погодженням із постійними комісіями міської ради, міська рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

  1. Надати згоду на безоплатне прийняття з державної власності із сфери управління Державної податкової служби України у комунальну власність Сарненської міської територіальної громади нерухомого майна, а саме:
  • адмінбудівлі (об’єкт нежитлової нерухомості, загальною площею 1610,4 кв. м, за адресою: Рівненська область, Сарненський район, вулиця Широка, будинок 18, реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна 1143672356254  (номер відомостей про речове право 37812311).
  1. У подальшому нерухоме майно, вказане у пункті 1 цього рішення, використовуватиметься за цільовим призначенням та не відчужуватиметься в приватну власність.
  2. Доручити Сарненському міському голові здійснити передбачені чинним законодавством заходи щодо прийняття у комунальну власність Сарненської міської територіальної громади майна, вказаного у пункті 1 цього рішення.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з економічних питань, управління комунальною власністю, житлово-комунального господарства та інвестиційного розвитку (Ігор М’якішев) та на заступника міського голови Володимира МІЩЕНЮ.

 

 

 

Міський голова                                                                        Руслан СЕРПЕНІНОВ

Прикріплені файли
Про надання згоди на безоплатне прийняття об'єкта державної власності у комунальну власність Сарненської міської територіальної громади.doc

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
17 травня 2024
№ від 17 травня 2024 року "Про  розгляд звернення   Кушнір Галини Олександрівни, жительки м. Сарни, Сарненського району Рівненської області, щодо присвоєння почесного звання України «Мати-героїня»  "

Документи → Розпорядження міського голови → 2024 рік → Квітень
17 травня 2024
№ 86 від 17 квітня 2024 року "Про внесення змін до розпорядження Сарненського міського голови від 25.02.2022 № 27в «Про  передачу комунального майна Сарненської міської територіальної громади"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
17 травня 2024
№ від 17 травня 2024 року "Про  розгляд звернення   Бігун  Валентини Ігнатівни, жительки сел. Чемерне, Сарненського району Рівненської області, щодо присвоєння почесного звання України «Мати-героїня»  "

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
17 травня 2024
№ від 17 травня 2024 року "Про затвердження комунальному підприємству «Сарнитеплосервіс» Сарненської міської ради розрахунку обсягу заборгованості різниці в тарифах на теплову енергію, що вироблялася, транспортувалася та постачалась населенню"

Документи → Проєкти рішень ради
16 травня 2024
Про затвердження змін до Програми  розвитку житлово-комунального господарства на території Сарненської міської територіальної громади на 2021-2024 роки

Пошук документів