, Головний редактор

ГРОМАДА В СКОРБОТІ. ПОПРОЩАЛИСЯ З ГЕРОЄМ ДМИТРОМ СМИКОМ

Сьогодні, 7 вересня, провели в останню путь ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ ДМИТРА СМИКА.
31 серпня під час ворожого артелерійського обстрілу у н.п. Любомирівка Миколаївської області - сталося непоправне - ГЕРОЙ загинув. ДМИТРО ОЛЕКСАНДРОВИЧ родом із міста Сарни, 2002 року народження.
Відспівування провели у церкві, по вул. Ковельській, де зібрались сотні земляків, аби разом помолитись за душу ПОЛЕГЛОГО БІЙЦЯ та вшанувати останню Його земну дорогу.
Поховали ЗАХИСНИКА на кладовищі "Нове", що у мікрорайоні села Сарни.
Скорботним болем рубцюються втрати в серцях земляків. Щира вдячність захисникам, які віддали життя за свою Вітчизну. Розділяємо глибокий жаль і низько вклоняємося їх матерям й батьками за те, що виростили мужніх і сміливих патріотів.
Висловлюємо щиросердечні співчуття родині, близьким загиблого ГЕРОЯ: мамі Олені Михайлівні та батьку Олександру Анатолійовичу, молодшим братам та друзям ЗАГИБЛОГО У ВИЗВОЛЬНІЙ ВІЙНІ ДМИТРА СМИКА.
Вічна та світла пам’ять ГЕРОЮ ДМИТРУ СМИКУ!

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
24 квітня 2024
№ від 24 квітня 2024 року "Про схвалення Програми підтримки творчих колективів, аматорських об’єднань, виконавців, митців, діячів культури, учнів мистецьких шкіл, місцевих авторів  громади на  2025-2027 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
24 квітня 2024
№ від 24 квітня 2024 року "Про розгляд заяви про вихід з членів особистого селянського господарства мешканки Цепцевицького старостинського округу №7"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
24 квітня 2024
№ від 24 квітня 2024 року "Про розгляд заяви про вихід з членів особистого селянського господарства мешканки Ремчицького старостинського округу №6"

Документи → Проєкти рішень ради
24 квітня 2024
Про затвердження Програми забезпечення виконання судових рішень та виконавчих документів на 2025-2027 роки

Документи → Проєкти рішень ради
24 квітня 2024
Про затвердження Програми профілактики правопорушень та боротьби із злочинністюна 2025-2027 роки  

Пошук документів