, Головний редактор

У День Незалежності вшановуємо Героїв України!

31-шу річницю зустрічаємо в протистоянні жорстокому, підступному ворогу. Цього року найбільше національне свято як ніколи є тривожним, адже саме 24 серпня виповнюється півроку, як Україна протистоїть повномасштабній російській агресії. Справжню Незалежність наш народ виборює дорогою ціною, непоправними втратами й зруйнованими долями мільйонів співвітчизників. І нині, як ніколи раніше, усвідомлюємо себе сильною, єдиною українською нацією.
Урочистий захід з нагоди відзначення 31-ї річниці Незалежності України провели сьогодні, 24 серпня, в нашій громаді.
У Сарнах біля пам'ятника Героям Небесної Сотні очільник громади Руслан Серпенінов, голова районної ради Ярослав Яковчук, начальник районної військової адміністрації Олександр Кохан та настоятель Храму на честь Почаївської Ікони Божої Матері о. Віталій звернулись до мешканців громади зі щирими словами, пройнятими відчуттями звитяги й болю, непохитності та єднання, у цей визначний для усіх українців день і час кровопролитної війни з путінською росією.
Присутні в сквері Героїв Майдану цього урочистого ранку схилили голови у хвилині мовчання перед пам’яттю загиблих Героїв України і поклали квіти до пам’ятника Героям Небесної Сотні.
Звитяжно звучали Державний та духовний Гімни України, як символи незламності та утвердження духовного піднесення та моральних цінностей нашого народу на шляху до європейського майбутнього.
Ми впевнено дивимось у завтрашній день і всі разом наближаємо ПЕРЕМОГУ!
Дякуємо кожному захиснику, волонтеру, усім громадянам України, які боронять на фронті та в тилу нашу НЕЗАЛЕЖНІСТЬ!
  Слава УКРАЇНІ!
  ГЕРОЯМ слава!
  УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!
  Більше у відео.

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про зняття із квартирного обліку та виключення із списків громадян, які користуються правом отримання житла у виконавчому комітеті Сарненської міської ради"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про схвалення змін до Програми  підтримки спортсменів, тренерів, спортивних команд Сарненської міської територіальної громади на 2022-2024 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про розгляд заяви Переходько Валентини Степанівни про постановку на квартирну чергу у виконавчому комітеті Сарненської міської ради дитини-сироти Диптана Дмитра Сергійовича"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про розгляд заяви Мороза Володимира Гавриловича про переведення його сина Мороза Юрія Володимировича з загальної черги квартирного обліку у позачергову"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про розгляд заяви Слободянюк Оксани Григорівни про постановку на квартирну чергу у виконавчому комітеті Сарненської міської ради її сина Слободянюка Дмитрія Сергійовича"

Пошук документів