, Головний редактор

ЛІКВІДАЦІЯ СМІТТЄЗВАЛИЩ ТА ОНОВЛЕННЯ АЛЕЇ ПО ВУЛ.ШИРОКІЙ

ЛІКВІДАЦІЯ СМІТТЄЗВАЛИЩ
ТА ОНОВЛЕННЯ АЛЕЇ
ПО ВУЛ.ШИРОКІЙ
- головні акценти у роботі
комунальників за тиждень
Працівники КП «Екосервіс» впродовж останнього тижня працюють посилено, аби причепурити центральну частину міста. Відтак, по всій протяжності вулиці Широкої, перекопують землі на газонах, підсипають пісок і чорнозем, забирають залишки старої трави. А все для того, щоб надати нового вигляду парковим зонам. Далі комунальники висіють швидкоростучу траву й поверхня землі набуде нового яскраво-зеленого забарвлення. У проведенні усіх цих робіт фахівцям комунальних служб допомагають переселенці та працівники закладів культури і освіти.
А ще, впродовж тижня, комунальники, разом з внутрішньо переміщеними особами, що проживають у КП "Готель "Случ", спільними зусиллями прибрали територію біля озера "Селянське" та ліквідували стихійне сміттєзвалище по вул. Заводській у м.Сарни. Розчистили місця накопленого сміття й в мікрорайоні "село Сарни".
Переконливо просимо всіх жителів не викидати сміття на узбіччя доріг, біля озера чи річки. Пропонуємо альтернативу - зателефонуйте за номером телефону 0951851594 або 0961583661 - і працівники комунального підприємства за невелику плату вивезуть сміття від вказаного місця та утилізують належним чином.
Кожною маленькою справою, участю в ініціативах з прибирання, облагородження територій комунальної власності громади, наближаємо спокійне життя після ПЕРЕМОГИ у війні й такий довгожданний і бажаний МИР!
Більше фото тут.

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про затвердження рішень про надання та припинення надання соціальних послуг"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про переведення громадянина на диференційовану форму обслуговування у відділенні соціальної допомоги вдома комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Сарненської міської ради"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про затвердження розпорядження Сарненського міського голови від 11.04.2024 № 80 та внесення змін до рішення виконавчого комітету від 05.08.2022 року № 292"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про  взяття під соціальний супровід cім`ї  Стельмах С.Л., жителів м. Сарни, Сарненського району Рівненської області, яка перебуває у складних життєвих обставинах"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про  взяття під соціальний супровід cім`ї  Сапунжийської О.Д., жителів м. Сарни, Сарненського району Рівненської області, яка перебуває у складних життєвих обставинах"

Пошук документів