, Головний редактор

Міський голова Руслан Серпенінов провів відеозустріч з Вуйтом Гміни Длуголенка Войцехом Блонскі

Міський голова Руслан Серпенінов провів відеозустріч з Вуйтом Гміни Длуголенка, https://www.facebook.com/232576780097772/posts/5336231126398953/?d=n, Войцехом Блонскі, https://www.facebook.com/BlonskiWojciech.
Голова громади подякував польським друзям за вагому матеріальну та насамперед моральну підтримку народові України. Завдяки гуманітарним вантажам, що увесь цей час надходили в громаду, було забезпечено відправку більше 80 поставок допомоги у ті області, де проходили й досі ведуться активні бойові дії.
Руслан Петрович поцікавився порядком реєстрації та розміщення осіб, що виїхали на тимчасове проживання до Польщі, забезпеченням освітою дітей наших переселенців та працевлаштуванням наших земляків.
Пан Войцех розповів, що в Гміні щотижня проводяться зустрічі з українцями, на яких він чує історії, про які, ще донедавна, можна було дізнатись тільки у книгах.
-Тим, хто приїхав у першій хвилі не так важко, як тим – хто втікав через місяць після повномасштабного вторгнення, страх та паніка в очах дітей. Я навіть розпорядився, аби на певний період вимкнули пожежну сирену, щоб люди трохи заспокоїлись, - каже Пан Войцех. Адміністрація Гміни усіляко сприяє переселенцям. Діти ходять до садочків та шкіл, опановують польську мову.
Принагідно очільник нашої громади запросив делегацію Гміни на чолі з Войцехом Блонскі на гостину з нагоди чергової річниці Дня міста Сарни, яка буде вже за місяць. У свою чергу друзі-європейці пообіцяли неодмінно відвідати наше місто. Приємно усвідомлювати, що у час важких випробувань ми маємо таких надійних друзів-поляків.
Більше у відео.

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
23 квітня 2024
№ від 23 квітня 2024 року "Про затвердження подання до суду про призначення опікуна для недієздатної особи"

Документи → Розпорядження міського голови → 2024 рік → Квітень
23 квітня 2024
№ 87 від 19 квітня 2024 року "Про затвердження зведеного кошторисного розрахунку вартості наданих послуг на поточний ремонт котельні адмінприміщення Люхчанської сільської ради Сарненського району Рівненської області"

Документи → Проєкти рішень ради
23 квітня 2024
Про затвердження Програми запобігання виникненню, ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій та протидії пожежам у природних екосистемах Сарненської міської територіальної громади на 2025 – 2027 роки

Документи → Проєкти рішень ради
23 квітня 2024
Про  затвердження  Програми  цивільного захисту населення   Сарненської міської територіальної  громади на 2025-2027 роки

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
23 квітня 2024
№ від 23 квітня 2024 року "Про  схвалення Програми цивільного захисту населення Сарненської міської територіальної  громади на 2025 - 2027 роки"

Пошук документів