, Адміністратор

Зустріч із представниками громадської спілки НУМО

Вчора відбулась зустріч із представниками громадської спілки національного українського молодіжного об’єднання (НУМО).
Метою НУМО є сприяння участі молоді в громадському житті, розвитку громадянського суспільства та сталого розвитку України.
НУМО, за підтримки Terre des hommes, запустило проєкт «Посилення повноважень і можливостей молоді на рівні місцевого самоврядування в Україні». Місія проєкту полягає в тому, щоб дослідити стан молодіжної політики у різних регіонах України, налагодити діалог та співпрацю із організаціями-членами НУМО та зміцнити активну молодь.
У рамках проєкту, команда рівненського регіону відвідала громаду, ознайомилася із роботою, яку виконують освітні заклади, спортивні та заклади культури з молоддю, а також про роботу новоствореного «Сарненського молодіжного центру».
В другій частині візиту, в приміщенні БК «Залізничник», відбулася зустріч НУМО з молоддю громади.
"Сарненська громада, стала для нас відкриттям, чудово розвинена молодіжна інфраструктура вражає. Молодіжний центр і молодіжний простір, дієва, багатофункціональна Сарни Арена, музей, багато місць для творчого розвитку. Вдалося поспілкуватися і з молоддю та представниками активної Молодіжної ради.
Відразу помітно, що для ОМС розвиток молодіжної політики важливий і вони готові розвиватися далі. Можливостей для молоді дуже багато, але не усі про них знають, над цим варто попрацювати.
Ми дякуємо за щиру розмову та поїхали додому у роздумах про майбутню співпрацю", - зазначили представники Рівненської регіональної команди НУМО.
Галарея до статті

Останні документи

Документи → Рішення виконавчого комітету → 2024 рік → Вересень
19 вересня 2024
№ 495 від 18 вересня 2024 року "Про встановлення переліку та тарифів (цін) на платні послуги, що надаються комунальним підприємством  «САРНИ-АРЕНА» Сарненської міської ради"

Документи → Рішення виконавчого комітету → 2024 рік → Вересень
19 вересня 2024
№ 494 від 18 вересня 2024 року "Про затвердження комунальному підприємству «Сарнитеплосервіс» Сарненської міської ради розрахунку обсягу заборгованості різниці в тарифах на теплову енергію, що вироблялася, транспортувалася та постачалась населенню"

Документи → Рішення виконавчого комітету → 2024 рік → Вересень
19 вересня 2024
№ 493 від 18 вересня 2024 року "Про затвердження комунальному підприємству Сарненської міської ради «Екосервіс» розрахунку обсягу заборгованості різниці в тарифах на послуги з централізованого водовідведення"

Документи → Рішення виконавчого комітету → 2024 рік → Вересень
19 вересня 2024
№ 492 від 18 вересня 2024 року "Про схвалення змін до Програми меліорації земель та  захисту  населених  пунктів  і сільськогосподарських угідь Сарненської   міської   територіальної  громади  Сарненського району Рівненської області"

Документи → Рішення виконавчого комітету → 2024 рік → Вересень
19 вересня 2024
№ 491 від 18 вересня 2024 року "Про  схвалення змін до Програми  запобігання виникненню, ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій та протидії пожежам у природних екосистемах Сарненської міської територіальної громади на 2022 – 2024 роки"

Пошук документів