, Головний редактор

Оголошення про відбір суб’єкта оціночної діяльності для здійснення незалежної оцінки нерухомого майна , яке знаходиться на балансі Комунального підприємства «Житлосервіс» Сарненської міської ради

Мета проведення робіт: проведення незалежної  оцінки нерухомого майна – адмінбудівлі, для відображення її результатів у бухгалтерському обліку.

Об’єкт оцінки:  адмінбудівля з офісними приміщеннями , Рівненська область., Сарненський  р-н, м.Сарни, вул. Степана Бандери,8.

Замовник робіт з оцінки: Комунальне підприємство «Житлосервіс» Сарненської міської ради.

Термін виконання робіт: 7 робочих днів.

Платник: Комунальне підприємство «Житлосервіс» Сарненської міської ради.

Кінцевий термін подання документів:  12.05.2023 року до 17-00 години.

Суб’єкти оціночної діяльності, які бажають взяти участь в оголошеному конкурсі, подають до Замовника конкурсну документацію. Конкурсна документація подається в запечатаному конверті з описом документів, що містяться у конверті.

На конверті слід зазначити:

– «На конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності»;

– назву об’єкта оцінки, щодо якого буде проводитися конкурсний відбір суб’єкта оціночної діяльності;

– найменування юридичної особи або прізвище, ім’я, по батькові фізичної особи – підприємця, який подає конкурсну документацію. 

До заяви на участь у конкурсі за встановленою формою додаються:

– виписку з єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців;

– копії кваліфікаційних документів оцінювачів, яких буде залучено до проведення оцінки і підписання звіту про оцінку майна (наявність у претендента чинного кваліфікаційного сертифіката суб’єкта оціночної діяльності виданого згідно із Законом України «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні», яким передбачено провадження практичної діяльності з оцінки майна за напрямами та спеціалізаціями у межах цих напрямів, що відповідають об’єкту оцінки (в разі оцінки нерухомого майна)

– досвід роботи з оцінки нерухомого майна;

– всі копії документів повинні бути завірені власними підписами оцінювачів;

До участі в конкурсі допускаються претенденти, які діють на підставі чинного сертифіката суб’єктів оціночної  та професійну оціночну діяльність в Україні», яким передбачено здійснення практичної діяльності з оцінки майна за напрямами оцінки майна та спеціалізаціями в межах таких напрямів, що відповідають об’єкту оцінки.

Підтверджуючі документи:

  • Заява про учать у конкурсі з суб’єктів оціночної діяльності (додається);
  • Інформація про претендента;

Усі документи посвідчуються підписом, а їх копії – згідно чинного законодавства. 

Конкурсна пропозиція претендентів подається у запечатаному конверті і має містити пропозицію щодо ціни виконання робіт з врахуванням податку на додану вартість, калькуляції витрат, пов’язаних з виконанням робіт, а також строк виконання робіт (з рецензуванням), а також  строк виконання робіт (у календарних днях з врахуванням рецензування).

У разі невідповідності документів вимогам оголошення, а також у разі подання неповного пакету документів, заява на участь у конкурсі не розглядається.

Конкурсна документація подається до Комунального підприємства «Житлосервіс» Сарненської міської ради за адресою м. Сарни, вул. Праведників світу,7 а (бухгалтерія) до 17 год. 00 хв, не пізніше ніж за 4 робочі дні до оголошеної дати проведення Конкурсу.

Дата, час та місце проведення конкурсу: 19.05.2023 року о 11 год 00 хв., місце: Рівненська область, м.Сарни, вул Праведників світу, 7 А

Телефон для довідок: (03655) 35599.

Прикріплені файли
ogoloshennja-pro-vidbir-sub.docx.docx

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про затвердження рішень про надання та припинення надання соціальних послуг"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про переведення громадянина на диференційовану форму обслуговування у відділенні соціальної допомоги вдома комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Сарненської міської ради"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про затвердження розпорядження Сарненського міського голови від 11.04.2024 № 80 та внесення змін до рішення виконавчого комітету від 05.08.2022 року № 292"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про  взяття під соціальний супровід cім`ї  Стельмах С.Л., жителів м. Сарни, Сарненського району Рівненської області, яка перебуває у складних життєвих обставинах"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про  взяття під соціальний супровід cім`ї  Сапунжийської О.Д., жителів м. Сарни, Сарненського району Рівненської області, яка перебуває у складних життєвих обставинах"

Пошук документів