, Адміністратор

№ 50 від 12 березня 2024 року "Про створення збірних пунктів евакуації Сарненської міської територіальної громади"

С А Р Н Е Н С Ь К А  М І С Ь К А  Р А Д А 

 Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

 МІСЬКОГО ГОЛОВИ

 

12  березня 2024 року                                                                                                                 № 50

 

Про створення збірних пунктів евакуації

Сарненської міської територіальної громади

        

 

Відповідно до статті 33 Кодексу цивільного захисту України, постанови Кабінету Міністрів України від 30 жовтня  2013 року № 841  «Про затвердження Порядку проведення евакуації у разі загрози виникнення або виникнення надзвичайних ситуацій» (зі змінами), керуючись  статтями 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою забезпечення планування та належного проведення евакуації населення при виникненні  надзвичайних ситуацій на території Сарненської міської територіальної громади, у тому числі з 30-кілометрової  зони на випадок аварії на Рівненській АЕС та в разі бойових дій:

 

  1. Створити на базі закладів освіти управління освіти та закладів культури управління культури, туризму молоді та спорту  Сарненської міської ради збірні пункти евакуації  Сарненської міської територіальної громади згідно з додатком 1, що додається.
  2. Затвердити Положення про збірний пункт евакуації Сарненської міської територіальної громади (далі ЗПЕ) згідно з додатком 2 та функціональні обов’язки посадових осіб ЗПЕ згідно з додатком 3, що додаються.
  3. Затвердити посадовий склад ЗПЕ Сарненської міської територіальної громади згідно з додатком 4, що додається.
  4. Визначити термін збору і готовності до роботи ЗПЕ : у робочий час „Ч” + 2 год, у неробочий час „Ч” + 4 год („Ч”- час отримання розпорядження про розгортання збірного пункту евакуації).
  5. Відділу з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту та мобілізаційної роботи Сарненської міської ради довести до відома населення інформацію про його розподіл за відповідними збірними пунктами евакуації.
  6. Керівникам підприємств, установ, організацій закріпити працівників за Пунктами, відповідними наказами згідно з додатком 4 цього розпорядження.
  7. Відділу з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту та мобілізаційної роботи Сарненської міської ради організувати та провести навчання посадових осіб ЗПЕ.
  8. Визнати такими, що втратили чинність, розпорядження міського голови: від 01 вересня 2021 року № 185 «Про створення збірних пунктів евакуації Сарненської міської територіальної громади», від 15 липня 2022 року     № 143 «Про створення збірних пунктів евакуації Сарненської міської територіальної  громади», від  25 липня 2023 року № 147 «Про внесення змін до розпорядження  Сарненського міського голови».
  9. Контроль за виконанням розпорядження покласти на голову комісії з питань евакуації Сарненської міської територіальної громади  Тараса Драганчука.

  

 

Міський голова                                                                                          Руслан СЕРПЕНІНОВ

Прикріплені файли
№ 50 від 12 березня 2024 року "Про створення збірних пунктів евакуації Сарненської міської територіальної громади".doc

Останні документи

Документи → Проєкти рішень ради
09 травня 2024
Про надання згоди на списання паливно-мастильних матеріалів закладам загальної середньої освіти Сарненської міської ради

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
09 травня 2024
№ від 09 травня 2024 року "Про внесення змін у рішення виконавчого комітету Сарненської міської ради від 25 січня 2023 року № 04 "Про визначення відповідальних за організацію та ведення військового обліку у старостинських округах міської ради"

Документи → Проєкти рішень ради
09 травня 2024
Про затвердження Положення про порядок використання шкільних автобусів

Документи → Проєкти рішень ради
09 травня 2024
Про затвердження Програми соціальної підтримки ветеранів війни, військовослужбовців та членів їх сімей на 2025-2027 роки

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
06 травня 2024
№ від 06 травня 2024 року "Про  схвалення змін до  Програми розвитку та фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Сарненський центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської міської ради на 2021-2024 роки"

Пошук документів