, Головний редактор

№50 від 02 березня 2023 року "Про організацію проведення оцінки стану готовності захисних споруд цивільного захисту на території громади"

С А Р Н Е Н С Ь К А   М І С Ь К А   Р А Д А

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

МІСЬКОГО ГОЛОВИ

 

02  березня  2023 року                                                                                         № 50

 

Про організацію проведення оцінки

стану готовності захисних споруд цивільного захисту

на території громади

 

Керуючись статтями 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  статтею 19 Кодексу цивільного захисту України, Законом України «Про правовий режим воєнного стану», розпорядженням Кабінету Міністрів України від 24.02.2022 № 179-р «Про організацію функціонування єдиної державної системи цивільного захисту в умовах воєнного стану», постановою Кабінету Міністрів України від 10.03.2017 № 138 «Деякі питання використання захисних споруд цивільного захисту», наказом Міністерства внутрішніх справ України від 09.07.2018 № 579 «Про затвердження вимог з питань використання та обліку фонду захисних споруд цивільного захисту», зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 30.07 2018  за № 879/32331 (надалі – Наказ), з метою проведення оцінки стану готовності захисних споруд цивільного захисту до використання за призначенням і покращення їх стану:

  1. Структурним підрозділам Сарненської міської ради, підприємствам, організаціям та установам, незалежно від форми власності та господарювання на території Сарненської міської територіальної громади, що утримують захисні споруди цивільного захисту, які входять до фонду захисних споруд цивільного захисту громади:

1.1. Утворити комісію з проведення оцінки стану готовності захисних споруд цивільного захисту або оцінки об'єкта щодо можливості його використання для укриття населення як найпростішого укриття. До складу комісії залучити фахівців відділу з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту та мобілізаційної роботи Сарненської міської ради, Сарненських районних управлінь ГУ ДСНС України у Рівненській області та  ГУ Держпродспоживслужби в Рівненській області.

              1.2.  У строк до 01.05.2023 створеній  комісії здійснити проведення оцінки стану готовності захисних споруд цивільного захисту (сховища, протирадіаційні укриття), за  результатами цієї оцінки скласти акт встановленої форми згідно з додатком  11 до вищезазначеного Наказу, або оцінки об'єкта щодо можливості його використання для укриття населення як найпростішого укриття, за  результатами якої скласти акт встановленої форми згідно з додатком  6  вимог щодо забезпечення нумерації та здійснення обліку фонду захисних споруд цивільного захисту (пункт 9) до вищезазначеного Наказу.

        1.3.  За результатами оцінки стану готовності захисних споруд цивільного захисту розробити плани заходів з покращення стану їх утримання із зазначенням видів робіт, термінів виконання та конкретних виконавців за формами, встановленими додатками 14 та 16 до вищезазначеного Наказу.

        1.4.  У строк до 30.04.2023  надати копії актів оцінки стану готовності захисних споруд цивільного захисту  або оцінки об'єкта щодо можливості його використання для укриття населення як найпростішого укриття та інформацію щодо їх стану готовності за формою, яка додається (додаток 1), до відділу з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту та мобілізаційної роботи Сарненської міської ради та  Сарненському районному управлінню ГУ ДСНС України у Рівненській області. А в разі визнання споруди неготовою до використання за призначенням, до актів додатково додавати 5-6 фотоматеріалів її стану.

       1.5. Утримання захисних споруд цивільного захисту проводити відповідно до вимог Наказу.

  1. Відділу з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту та мобілізаційної роботи Сарненської міської ради, Сарненському районному управлінню ГУ ДСНС України у Рівненській області забезпечити контроль та обробку інформації відповідно до вимог чинного законодавства.
  2. Відділу з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту та мобілізаційної роботи Сарненської міської ради за результатами проведення оцінки стану готовності захисних споруд цивільного захисту проінформувати до 01.10.2023 Сарненську районну військову адміністрацію.
  3. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови Володимира МІЩЕНЮ.

 

 

Міський голова                                                                       Руслан СЕРПЕНІНОВ

Прикріплені файли
50-Про організацію проведення оцінки стану готовності захисних споруд цивільного захисту на території громади.doc.doc

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
26 квітня 2024
№ від 26 квітня 2024 року "Про підготовку КП «Житлосервіс», КП «Екосервіс» до виконання робіт з благоустрою та озеленення території Сарненської міської територіальної громади у весняно-літній період 2024 року"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
26 квітня 2024
№ від 26 квітня 2024 року "Про схвалення Програми «Комунальне майно» на 2025-2027 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
26 квітня 2024
№ від 26 квітня 2024 року "Про схвалення Програми стимулів для медичних працівників Сарненської міської територіальної громади на 2025-2027 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
26 квітня 2024
№ від 26 квітня 2024 року "Про  схвалення змін до  Програми підготовки та підтримки підрозділів територіальної оборони, Збройних Сил України та місцевого населення до участі в русі національного спротиву в Сарненській міській територіальній гром"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
26 квітня 2024
№ від 26 квітня 2024 року "Про встановлення середніх цін на ритуальні послуги та товари ритуальної належності для КП «Екосервіс»"

Пошук документів