, Головний редактор

№320 від 29 грудня 2021 року "Про функціональне навчання керівного складу та фахівців Сарненської міської територіальної громади, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту, у  навчально-мет..."

                                                   С А Р Н Е Н С Ь К А  М І С Ь К А  Р А Д А                                                           

                                      Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я                                      

МІСЬКОГО ГОЛОВИ

 

 

29  грудня 2021 року

                                                № 320

 

Про функціональне навчання керівного складу та фахівців Сарненської міської територіальної громади, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту, у  навчально-методичному центрі цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Рівненської області у 2022 році

 

          Відповідно до пункту 22 частини 2 статті 19 Кодексу цивільного захисту України, статей 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постанови Кабінету Міністрів України від 23.10.2013 № 819 «Про затвердження Порядку проведення навчання керівного складу та фахівців, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту» (зі змінами), розпорядження голови Рівненської обласної державної адміністрації від 14.12.2021 № 909 «Про функціональне навчання керівного складу та фахівців, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту, у навчально-методичному центрі цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Рівненської області у 2022 році»

                                      

 

  1. Відділу з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту та мобілізаційної роботи Сарненської міської ради:

1.1. Розробити план комплектування керівного складу та фахівців Сарненської міської територіальної громади, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту, для проходження навчання, у навчально-методичному центрі цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Рівненської області у 2022 році (далі – План комплектування) та подати на затвердження міському голові.

1.2. Про затвердження Плану комплектування інформувати департамент цивільного захисту та охорони здоров’я населення Рівненської обласної державної адміністрації.

1.3. Забезпечити подання навчально-методичному центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Рівненської області заявок на функціональне навчання у сфері цивільного захисту на 2023 рік до 15 вересня 2022 року.

1.4. Інформувати Сарненську районну державну адміністрацію про стан виконання Плану комплектування щокварталу до 01 числа місяця, що настає за звітним періодом.

1.5. Постійно доводити до керівників підприємств, установ і організацій дату та строки навчання їх фахівців, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту, згідно із затвердженим Планом комплектування.

  1. Керівникам структурних підрозділів Сарненської міської ради та керівникам підприємств, установ, організацій, розташованих на території Сарненської міської територіальної громади, забезпечити виконання Плану комплектування.
  2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Володимира МІЩЕНЮ.

 

 

 

 

Міський голова                                                                       Руслан СЕРПЕНІНОВ

 

Прикріплені файли
320-rozporjadzhennja-navchannja-nmc.doc.doc

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
28 березня 2024
№ від 28 березня 2024 року "Про затвердження попереднього висновку стосовно відповідності інтересам та потребам територіальної громади пропозиції Дубровицького міського голови Богдана Микульського про початок переговорів з питань організації "

Документи → Розпорядження міського голови → 2024 рік → Березень
28 березня 2024
№ 67 від 28 березня 2024 року "Про вивчення, оцінку та громадське обговорення пропозиції Дубровицького міського голови Богдана Микульського про початок переговорів з питань організації співробітництва територіальних громад у сфері надання соціально"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про погодження місця для надання послуг з прокату електросамокатів"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про встановлення режиму роботи салону краси  «BLOOM» по вул. Княгині Ольги, 23 у м. Сарни"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про  роботу Служби у справах дітей Сарненської міської ради щодо запобігання бездоглядності неповнолітніх на території Сарненської міської територіальної громади"

Пошук документів