№615 від 07 грудня 2021 року "Про надання згоди на прийняття у комунальну власність Сарненської міської територіальної громади телемедичного обладнання"
Р І Ш Е Н Н Я
07 грудня 2021 року № 615
Про надання згоди на прийняття у
комунальну власність Сарненської міської
територіальної громади телемедичного
обладнання
На підставі розпорядження голови обласної державної адміністрації №785 від 28.10.2021 про безоплатну передачу телемедичного обладнання, закупленого за рахунок коштів, виділених з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів, спрямованих на розвиток системи охорони здоров’я у сільській місцевості, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням із постійними комісіями міської ради, міська рада
В И Р І Ш И Л А:
- Надати згоду на прийняття в комунальну власність Сарненської міської територіальної громади телемедичного обладнання, закупленого за рахунок коштів, виділених з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів, спрямованих на розвиток системи охорони здоров’я у сільській місцевості, згідно з додатком.
- Доручити Сарненському міському голові створити комісію по прийняттю у комунальну власність Сарненської міської територіальної громади та оформлення акта приймання-передачі телемедичного обладнання, визначеного додатком до цього рішення.
- Комісії по прийняттю у комунальну власність Сарненської міської територіальної громади після завершення оформлення акта приймання-передачі обладнання, визначеного пунктом 1 цього рішення, подати його на затвердження Сарненському міському голові.
- Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з економічних питань, управління комунальною власністю, житлово-комунального господарства та інвестиційного розвитку (І.М'ЯКІШЕВ), а організацію виконання – на заступника міського голови В.МІЩЕНЮ.
Міський голова Р. СЕРПЕНІНОВ
Додаток до рішення
міської ради
07 грудня 2021року № 615
ПЕРЕЛІК
амбулаторій загальної практики сімейної медицини,
за якими закріплюватиметься безоплатно передане
телемедичне обладнання, закуплене за рахунок коштів,
виділених з державного бюджету місцевим бюджетам
на здійснення заходів, спрямованих на розвиток
системи охорони здоров’я у сільській місцевості
№